1.9.2023
LÄPIMURTOARTISTI ALIISA SYRJÄ JULKAISI TÄNÄÄN UUDEN SINGLEN

Yksi tämän vuoden YleX Läpimurto 2023 -artisteista Aliisa Syrjä julkaisi tänään uuden koskettavan singlen Meistä jää jälki. Kappale on Aliisan sanoittama ja yhdessä Elias Heikkisen kanssa säveltämä ja tuottama. Biisi kuullaan tällä viikolla julkaistussa YleX Otto-jaksossa ja siihen on julkaistu myös upea musiikkivideo. Katso video täältä.

-Erot on aina kamalia, mutta ne voi usein olla siitä huolimatta tosi kauniita. Tän biisin halusin omistaa kaikelle sille hyvälle. Koska vaikka rakkaustarina päättyisikin, me ollaan saatu rakastaa ja meitä on rakastettu. Se jättää jäljen meidän kehoon, mieleen ja itsetuntoon. Niin ehkäpä niin kuin ihmisetkin, jokainen rakkaustarina jää tähdeksi taivaalle, Aliisa kuvailee kappaletta.

Myöhemmin syksyllä 20. lokakuuta julkaistaan myös Aliisa Syrjän odotettu debyyttialbumi Höyheniä ja saaria ja sen levyjulkkareita juhlistetaan Tavastialla 29. marraskuuta. Liput keikalle ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Aliisa Syrjä – Syksy 2023
Pe 01.09. Yksityistilaisuus
Ke 13.09. Yksityistilaisuus
Ma 18.09. Yksityistilaisuus
Ke 04.10. Tampere, Klubi, Lost in Music
La 14.10. Kotka, Kauppakeskus Pasaati
La 28.10. Oulu, Martinniemen Kerhola
La 04.11. Jämsä, Pikis
Pe 17.11. Joensuu, Kerubi
To 23.11. Tampere, Klubi
Ke 29.11. Helsinki, Tavastia (levynjulkaisukeikka)

Päivittyvän keikkalistauksen ja paikkakuntakohtaiset lisätiedot löydät täältä.

Nouseva poptähti Aliisa Syrjä on laulaja-lauluntekijä, jonka sävellykset ja tekstit vievät mukanaan jonnekin sinne, missä surun ja onnen rajat ovat häilyvät ja mannerlaatat jyrisevät jalkojen alla. Debyyttisingle Tää tunne nousi heti julkaisunsa jälkeen sekä Spotifyn että Virallisen radiolistan Top20 -listalle. Tänä kesänä Aliisa on esiintynyt Suomen suurimmilla festivaaleilla kuten Ruisrock, Provinssirock, Ilosaarirock ja Qstock. Ylöjärveltä kotoisin oleva Aliisa sanoittaa sekä säveltää itse kappaleensa ja on mukana myös kappaleiden tuotannossa. Parhaiten artistina Aliisaa kuvaa se, että hänen lauluissaan klassikkokirjojen järkälemäinen ja filosofinen sisältö yhdistyy nuoren ihmisen elämään, runollisuus leikkisiin ja epäseksikkäisiin sanavalintoihin, sekä perinteinen lauluntekijyys nykypäivään.

Aliisa Syrjä:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/aliisasyrja

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com

Manageri:
Tina Jukarainen / Manage Me
tina@manageme.fi