1.9.2023
ENERGISESTÄ LIVESHOWSTAAN TUNNETTU MOUHOUS WARNER MUSIC LIVEN EDUSTUKSEEN

Yleisön sydämet energiallaan ympäri Suomen valloittanut Mouhous siirtyy Warner Music Liven edustukseen. Jatkossa kolmihenkisen rap-yhtyeen keikkamyyjänä toimii Mikko Varjamo.

– On hienoo päästä jatkamaan duunia Varjamon kanssa, joka on ollut ihan alusta asti meidän tiimissä ja merkittävässä roolissa bändin kasvussa. Sen lisäks, että Mikko on hemmetin hyvä työssään, hän on meille myös todella tärkeä ystävä, isobroidi! Halutaan viedä meidän show seuraavalle tasolle ja uskotaan, että Warner ja Mikko yhdessä pystyvät sen meidän kanssa tekeen. Tää tuntuu todella luonnolliselta muutokselta ja odotetaan innolla mitä tulevaisuudessa tapahtuu, Mouhous kommentoi.

– On loistavaa palata sapattivapaan jälkeen Mouhouksen kanssa yhteistyöhön. Olen ollut mukana bändin uran alusta saakka, niin tunne on lämmin, Mikko Varjamo kommentoi.

Energisesta liveshowstaan tunnetun Mouhouksen musiikissa yhdistyvät ajankohtaiset soundit ja aikuistumisen aiheuttama maailmantuska. MonakostaValentinista ja Van Hegenistä koostuva Mouhous on alunperin Jyväskylästä ponnistava kolmihenkinen kokoonpano, jonka juuret ovat rap-musiikissa.

Warner Musicin alalevymerkki Etenee Recordsille levyttävä yhtye julkaisi helmikuussa 2020 platinaa striimanneen debyyttialbuminsa I Hate Mouhous, joka pysyi huikeat 72 viikkoa Suomen virallisella albumilistalla, joista 15 viikkoa TOP 10:ssä. Albumi keräsi Mouhoukselle peräti neljä Emma-ehdokkuutta ja siltä löytyvät muun muassa tuplaplatinaa striimanneet jättihitit Äänii sekä Poikien vessa feat. costee. Yhtyeen viimeisin albumi, viime syksynä julkaistu Masennust & massii on striimannut kultaa ja sai kolme Emma-ehdokkuutta. Yhtyeen toistaiseksi viimeisin single on toukokuussa ilmestynyt Ihminen.

Suomen suurimman kotimaisen musiikin ohjelmatoimiston Warner Music Liven rosteriin kuuluvat muun muassa KäärijäCledosIsac Elliot, BEHMPikku G, Mikael GabrielKaija KooJenni VartiainenVesalaEllinooraArttu WiskariABREU,  J. KarjalainenSuvi TeräsniskaSamuli EdelmannReino NordinWaltteri TorikkaHapporadio sekä Ida Paul & Kalle Lindroth.

Lataa promokuva täältä.

Mouhous:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/mouhous

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti: 
Mikko Varjamo / Warner Music Live
+358 40 7055709
mikko.varjamo@warnermusic.com