1.9.2023
CLEDOS HYPPÄSI MUKAAN JENKKIRÄPPÄRI NLE CHOPPAN JA RUOTSALAISDUO JUBËLIN KAPPALEELLE
 

Rap-sensaatio Cledos liittyi mukaan Yhdysvaltain yhden suosituimman nuoren räppärin NLE Choppan ja ruotsalaisen pop-duo Jubëlin kappaleelle Triple A. Cledos, jolla on puoli miljoonaa kuukausittaista kuuntelijaa, oli aikaisemmin mystisesti vihjaillut mahdollisesta yhteistyöstä, ja fanit ovat jännittyneinä odottaneet tätä yhteistyötä. Triple A -kappaleen alkuperäinen versio julkaistiin jo kesäkuussa, ja se sai hyvän vastaanoton radiokanavilla ja striimauspalveluissa. Tämä uusi yhteistyö tuo yhteen Pohjoismaiden ja Yhdysvaltojen musiikkimaailman huiput, ja lopputulos on kuultavissa tästä.

Cledoksen meriitit puhuvat puolestaan: hän on moninkertainen Emma-ehdokas ja hänen lukuisat kappaleet ovat striimanneet multiplatinaa. Cledos on kiistatta yksi tämän vuosikymmenen seuratuimpia ja suosituimpia kotimaisia rap-artisteja ja tähti onkin toiminut genren uuden sukupolven suunnannäyttäjänä jo yli puoli vuosikymmentä. Karismaattinen artisti onnistuu kerta toisensa jälkeen luomaan nahkansa uudelleen, eikä pelkää tuoda musiikkiinsa elementtejä myös genren ulkopuolelta.

Vasta 20-vuotias NLE Choppa on yksi Yhdysvaltojen kiinnostavimmista nuorista räppäreistä, joka on kerännyt kappaleillaan yli 5,5 miljardia striimiä. Hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa 50 Centin, Polo G:n ja Roddy Ricchin kanssa.

Ruotsalainen duo Jubël on myös tehnyt nimeä itselleen, etenkin kappaleellaan Dancing In The Moonlight, joka on kerännyt yli 420 miljoonaa striimiä Spotifyssa. Jubël nähtiin tänä kesänä myös Suomessa useamman kerran esiintymässä!

Lataa promokuvat tästä

Cledos
Instagram
TikTok
Artistisivu

Jubël
Instagram
TikTok
Artistisivu

NLE Choppa
Instagram
TikTok
Artistisivu

Lisätiedot (Cledos): 
Noora Kärki // Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com 

Lisätiedot (Jubël ja NLE Choppa): 
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
tuovi.hamalainen@warnermusic.com