25.8.2023
SONIA, ABREU JA MUITA WARNERIN VIIKON UUTUUKSIA

Sonia – Siellä oot säkin

Etenee Recordsille kiinnitetty, intiimeillä ja henkilökohtaisilla singlejulkaisuillaan vakuuttanut Sonia julkaisi uutta musiikkia! Siellä oot säkin -single sai ensiesityksensä pari viikkoa sitten artistin esiintyessä uransa ensimmäistä kertaa Flow Festivalin ikonisella Balloon Stagella.

– Siellä oot säkin -single tuntuu mun päässä elokuvamaiselta hetkeltä. Laulun tekoprosessissa mua inspiroi ajatus hetkistä, joissa kaltaiseni vilkas ihminen tarvitsee rauhottelua vilkkaasta ja hätäisestä mielentilasta toistelta ihmiseltä, Sonia kertoo.

Lataa promokuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Sonia:
Spotify | |

 

ABREU x Pihlaja – Sisko

ABREU ja Pihlaja yhdistävät voimansa koskettavalla ja ystävyyttä ylistävällä Sisko-yhteissinglellä.

– Haluttiin tehdä yhdessä biisi ja teeman suhteen oli heti selvää, että ei haluta tehdä tyypillistä ero- tai rakkauslaulua. Ollaan ystävystytty viime vuosien aikana ja reissattu, bailattu ja pidetty toisistamme huolta vaikeinakin hetkinä. Päätettiin siis tehdä rakkauslaulu meidän ystävyydestä. Mikäs sitä kuvais paremmin kuin sana sisko, artistit kertovat kappaleen synnystä.

Artistit ovat juuri saaneet päätökseen mittavat, lukuisista festarikeikoista koostuneet kesäkiertueensa. ABREUn edellinen, itsevarmuutta ja 2000-luvun r’n’b-soundeja huokuva juuri platinarajan rikkonut Eilisen mä -single lukeutui kuluneen kesän isoimpiin hitteihin. Pihlajan viimeisin, tyylikäs Mama sano -single oli artistin ensimmäinen julkaisu kultarajan rikkoneen Paha Barbi -albumin jälkeen.

Lataa promokuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

ABREU:

Spotify | | | Facebook

 

Viikon albumijulkaisu:

ANI – Virgin

Viime vuoden Emma Gaalassa Vuoden musiikintekijä -ehdokkuudella huomioitu ANI julkaisi tänään odotetun debyyttialbumisa Virgin. Albumi on 16 kappaleen kokonaisuus ja sen vastaavana tuottajana on toiminut ANIn kanssa esikoissinglestä saakka työskennellyt Aleksanteri Hulkko. Virgin on symbolinen nimi, joka edustaa sekä uuden alkua että artistin ikuista pyrkimystä ymmärtää itseään. ANI kuvailee albumia intertekstuaalisena matkana, jossa hän oppi päästämään irti täydellisyyden tavoittelusta ja ”täydentymisen” ajatuksesta.

– Mul on ollu pitkä ja hyvin kivinen tie päästä käsiksi siihen kuka oikeesti oon. Olin teinistä lähtien aikuiseks asti suositun nuortenohjelman kasvo, jossa opin elämään tietynlaisen roolihahmon ja tietynlaisten odotusten alla. Virgin edustaa mulle intertekstuaalisesti matkaa pois tästä roolista. Virgin edustaa myös tajuamista siitä, että vaikka kokoajan opin itsestäni lisää, en silti edelleenkään täysin tiedä kuka oon, enkä välttämättä tule koskaan tietämään, ja se on ihmisyyttä. Sain tehdä kokonaisen albumin Suomen kovimpien ammattilaisten kanssa, ja tästä olen sydämeni pohjasta ikuisesti kiitollinen, ANI kommentoi.

Katso rakkaudenkestävä-musiikkivideo täältä.
Lataa promokuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

ANI:

Spotify | |