21.8.2023
SUOMIPOPIN KUNINGATAR KAIJA KOO TEKI HISTORIAA SUPERSTADION-KONSERTILLAAN

Yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista artisteista, elävä legenda, Kaija Koo hurmasi yleisön Helsingin Olympiastadionilla upealla konsertillaan tehden samalla suomalaisen livemusiikin historiaa. Artisti oli ensimmäinen kotimainen Olympiastadionin valloittanut naissooloartisti Suomessa. Mielettömässä show’ssa nähtiin näyttävä läpileikkaus artistin yli 40-vuotisen uraan ja konsertti kokosi yhteen huikean 38 547 päisen yleisön.

Näkemyksellisenä taiteilijana tunnetun Kaija Koon konsertti rakentui 24 kappaleen ja kolmen osion ympärille. Tätä ainutlaatuista kokonaisuutta kuljettivat eteenpäin bändi sekä yhteensä 12 tanssijaa. Konsertissa kuultiin isoimmat hitit vuosien varrelta sekä tunteita herättäviä versioita tutuista klassikoista. Yhtenä konsertin kohokohdista nähtiin muun muassa vuonna 1993 julkaistu Tule lähemmäs Beibi -kappale, joka esitettiin kappaleen alkuperäisessä versiossa mukana olleiden tanssijoiden kanssa. Osana konserttia nähtiin myös nostalginen muotinäytös, joka koostui Kaijan legendaarisista asuista vuosikymmenten varrelta. Vierailijoina konsertissa nähtiin Michael Monroe, Erja Lyytinen, Markku Impiö sekä ALMA. Konsertin lämppärinä nähtiin Käärijä.

Konsertissa kuultiin seuraavat kappaleet:

Intro
Kuka sen opettaa
Supernaiset
Hanat aukeaa
Seuraavassa elämässä
Vapaa
Mun sydän
Kuka keksi rakkauden
Muotinäytös (Operaatio jalokivimeri)
Kaikki vanhat filmit (feat. Michael Monroe, Erja Lyytinen)
Sateenkaari pimeessä + Siniset tikkaat
Onnellinen loppu
Niin kaunis on hiljaisuus
Kylmä ilman sua
Joku jonka vuoksi kuolla
En pelkää pimeää
Tanssii itsensä kanssa
Tule lähemmäs beibi
Nää yöt ei anna armoo (feat. ALMA)
Taipumaton
Minun tuulessa soi
Maraton
Kaunis rietas onnellinen
Tinakenkätyttö

Lataa viralliset keikkakuvat täältä. 
Kuvaaja: Elias Ryynänen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Konsertin promoottori: 
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com