7.8.2023
JUULIA SALMI VAHVISTAA WARNER MUSIC FINLANDIN MARKKINOINTITIIMIÄ KOTIMAISEN PUOLEN PROMOTION MANAGERINA

Juulia Salmi on aloittanut 1. elokuuta Warner Music Finlandin markkinointitiimissä kotimaisen puolen Promotion Managerina.

Juulialla on vahva markkinointitoimistotausta ja viimeiset vuodet hän on toiminut asiantuntijatehtävissä Bängerillä, nuorisomarkkinointiin erikoistuneessa toimistossa. Hän on ollut mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa useita Warner Musicin kanssa yhteistyössä tehtyjä kampajoita, kuten muun muassa Froosh x Etta, joka oli merkittävä kaupallinen menestys ja ehdolla Music x Median Industry Awardseissa vuonna 2022.

-Olemme erittäin innostuneita Juulian liittymisestä huipputiimiimme. Hänen intohimonsa musiikkiin, ymmärryksensä markkinoinnista ja vaikuttajamarkkinoinnista sekä intonsa olla rakentamassa merkityksellisiä ja pitkiä artistiuria on juuri se mitä tarvitsimme, iloitsee Warner Musicin General Manager Ramona Forsström.

-Musiikkialalle vaihtaminen tuntui luontevalta jatkeelta uralleni, sillä olen päässyt työskentelemään Warner Musicin markkinointiprojekteissa aikaisemmin ja palo alaa kohtaan on syventynyt. Tästä eteenpäin pystyn yhdistämään intohimon, eli musiikin ja työn yhteen, Juulia Salmi kertoo.

Juulia Salmi tulee vahvistamaan promotiimiä rautaisella osaamisella ja hänen artistirosterinsa tarkentuu lähiaikoina.

Lisätiedot:
Ramona Forsström / General Manager – Warner Music Finland
ramona.forsstrom@warnermusic.com