4.8.2023
TIPAN UUDELLA SINGLELLÄ MUKANA PIAN OLYMPIASTADIONILLA ESIINTYVÄ JVG!

TIPPA jatkaa kesän biisijulkaisujaan uudella Smash Baby -singlellä. Kappaleella vierailee 12.8. Olympiastadionin Vuodet ollu tuulisii -suurkonsertillaan valtaava JVG. Artistit ovat aiemmin tehneet yhteistyötä muun muassa 7,5 miljoona striimiä kerryttäneen Roska silmäs -hitin muodossa, joka on kasvanut TikTokissa uudelleen tänä kesänä trendaavaksi kappaleeksi.

Hussan tuottama Smash Baby on jatkumoa heinäkuun alussa julkaistulle VIP-singlelle, jolla TIPPA palasi musiikillisesti rap-juurilleen. VIP-singlen vierailijana kuultiin hiljattain kultarajan rikkoneen Joe W -debyyttialbuminsa julkaissut, kovassa nousukiidossa oleva tulokasartisti Joe L.

Lataa promokuva täältä.

Lisätietoja JVG:n Olympiastadionin keikasta löydät täältä.

TIPPA:

Facebook
Spotify
warnermusic.fi/tippa

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com