4.8.2023
AVERAGEKIDLUKELTA KAKSI SPOTIFY-SINGLEÄ – MUKANA KANSAINVÄLISET TÄHDET PURI JA LANDON CUBE

Spotify kutsui alkuvuodesta Averagekidluken Spotifyn studioon Tukholmaan tekemään uuden kappaleen yhdessä Purin (NL) ja Landon Cuben (US) kanssa. Viikon aikana kolme artistia kirjoittivat ja äänittivät yhdessä musiikkia, jonka tuloksena syntyi kaksi tänään julkaistua Spotify-singleä: Ignorant ja Good Time.

– Spotify-studioilla työskentely on hullua. Täällä on kaikki tarvittava, joten oli helppo päästä flow-tilaan ja me vain kokeilimme ideoita ja teimme kaikenlaista. Sitten päädyimme yhteen tai kahteen soundiin ja ajattelimme, että okei, näistä demoista ja äänistä voisi tulla jotain – ja sitten vain viimeistelimme ne loppuun, Averagekidluke kertoo.

Ohjelman käynnistyttyä vuonna 2017 Spotify Singles on saavuttanut yli seitsemän miljardia striimiä. Spotify Singles -projektin tarkoituksena on antaa artisteille mahdollisuus äänittää uusia versioita omista kappaleistaan, cover-versioita tunnetuista kappaleista tai luoda täysin uusia kappaleita. Tähän mennessä on tehty yli 700 äänitystä yli 300 artistilta kaikista genreistä.

Averagekidluke on suomalais-amerikkalainen artisti, joka on syntynyt ja kasvanut Helsingissä. Artisti yhdistelee sujuvasti hip hopia pop-melodioihin ja eri genreihin punkista afrobeatsiin. 20-vuotias räppäri löydettiin Soundcloudista vuonna 2020 ja hän on sittemmin kerännyt yli 18 miljoonaa striimiä ja ollut mukana huippusuosituilla kappaleilla Samma Gamla Vanliga Remix, Uptown Baby ja Paholainen (querido), joista ensin mainittu oli ehdokkaana Vuoden biisi -kategoriassa vuoden 2022 Emma Gaalassa. Averagekidluke on kirjoittanut kappaleita useille kansainvälisille hip hop -artisteille kuten Iann Diorille, Internet Moneylle ja 24kGoldnille ja työskennellyt lukuisien huipputuottajien, kuten Nick Miran (Juice WRLD), Haanin (The Kid LAROI), Young Chencsin (Central Cee) ja Wallis Worldin kanssa (Drake, Jack Harlow).

Lataa promokuva täältä

Averagekidluke:

Spotify
warnermusic.fi/averagekidluke

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com