28.7.2023
MADBOIALI JA MUITA WARNERIN VIIKON UUTUUKSIA


Madboiali – 5star

Babyfacelle kiinnitetty Madboiali julkaisi tänään uuden 5star-singlen. Tänä vuonna musiikkia yhdessä muun muassa AHTIn ja DAVIn kanssa julkaissut artisti teki läpimurtonsa toukokuussa 2022 julkaisemallaan kakkosalbumilla, jolta löytyvä Sääntöi-kappale nousi orgaanisesti TikTok-ilmiöksi ja suoraan Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden joukkoon.

– 5star oli mun kaikista demoista se, jota oon kuunnellut eniten. Tykkään tosi paljon tän vibesta. Biisii tehdessä en halunnu miettii liikaa ja vaan mennä fiilis edellä, mikä kuuluu myös valmiissa biisissä, Madboiali kertoo kappaleesta.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland & Babyface. Music & Publishing
noora.karki@warnermusic.com

Madboiali:
Spotify | Instagram | TikTok | Facebook

 

 


costee – Tytöt

Alternatiivisen popin suunnannäyttäjänä tunnettu laulaja-lauluntekijä costee julkaisI tänään ensimmäisen singlen tulevalta neljänneltä albumiltaan. Tytöt-niminen kappale on costeen itsensä tekemä yhdessä luottotuottajansa Heviteemun kanssa. Tytöt kertoo nimensä mukaisesti costeen rakkaudesta tyttöihin sekä niistä tunteista ja reaktioista, joita hän on vuosien aikana kokenut.

Tummanpuhuvalla, rosoisella ja pop-koukkuja täynnä olevalla musiikillaan vakuuttavan costeen kappaleita on kuunneltu Spotifyssa jo huikeat 80 miljoonaa kertaa. Hän on julkaissut uransa aikana kolme albumia, joista ensimmäinen, Ehkä joskus tää viel naurattaa (2019), on rikkonut tuplaplatinarajan ja kaksi muuta Kaikki loppuu aina (2020) ja Kaikki vampyyrit ei juo verta (2022) lähenevät jo platinarajaa.

Lataa promokuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

costee:
Spotify | Instagram | TikTok | Facebook