21.7.2023
AHTI, PAMELA JA MUITA WARNERIN VIIKON UUTUUKSIA


AHTI – Taiteilijaelämää (feat. VilleGalle)

Äskettäin debyyttialbuminsa julkaissut AHTI julkaisi uuden singlen Taiteilijaelämää (feat. VilleGalle). Tuore sinkku on mukaansatempaava kesäinen bängeri.

Suomiräpin kuumimipiin nimiin noussut AHTI julkaisi debyttialbuminsa Normijäbä huhtikuun lopulla. Albumi otettiin lämmöllä vastaan fanien keskuudessa ja se on striimannut kultaa yli 10 miljoonalla striimillä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

AHTI:
Spotify | Instagram | TikTok | YouTube

 


PAMELA – Paras kesä koskaan (feat. JEREMINE)

Mouhouksessakin vaikuttavan Valentinin ja myös Jyväskylälähtöisen KR!M:n muodostama PAMELA julkaisi tänään uuden kesäisen singlen Paras kesä koskaan. Iloisella ja popahtavalla kappaleella on syvällinen merkitys – sillä halutaan muistuttaa siitä, että jokainen meistä on arvokas ja kappale kannustaakin vaikean suhteen jälkeen nauttimaan sinkkukesästä – oli se sitten millainen tahansa. Kappaleella on mukana tummanpuhuvan modernin popin tulokas JEREMINE.

PAMELA on suomeksi laulava duo, joka ei jumiudu genrerajoihin ja se näkyy myös isosti heidän musiikissaan. Puhuttaessa PAMELAn biisien synnystä ja dynamiikasta, suunta on selvä: Kaikki tehdään yhdessä. Kaksikon biisit syntyvät omakohtaisista tarinoista ja kappaleissa korostuu kontrasti yhtyeen laulaessa ”rumia rakkaustarinoita kauniilla melodioilla”.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

PAMELA:
Spotify | Instagram | TikTok | Facebook