14.7.2023
TUPE., PYRYTHEKID JA MUITA WARNERIN VIIKON UUTUUKSIA


Tupe. – Puhu pahaa

Kahdella ensimmäisellä singlejulkaisullaan suoraan Spotifyn Top50-listalle noussut Tupe. jatkaa aktiivista julkaisutahtiaan uudella singlellään Puhu pahaa. Kappale kertoo parisuhteen tilanteesta, jossa osapuolet haluavat suhteelta eri asioita.

Melodista räppiä tekevä Tupe. on 22-vuotias artisti, joka aloitti musiikkiuransa vuonna 2012 AnkkaRäp-ohjelmasta. Karu Kopla-kokoonpanolla kilpailun voittanut Tupe teki musiikkia ensin muutaman vuoden isommalla porukalla, mutta alkoi työstämään soolouraansa vuonna 2015. Hän julkaisi omakustanteisesti musiikkia useamman vuoden ajan, kunnes teki levytyssopimuksen Tuhma Musicin kanssa alkuvuodesta 2023.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Tupe.:
Spotify | Instagram | TikTok 

 

 


HesaÄijä – Bruna (feat. Mäkki, Seksikäs-Suklaa)

Mökkitie Recordsin sainaus HesaÄijä julkaisi uuden singlen Bruna (feat. Mäkki & Seksikäs-Suklaa). Menevä uusi kappale kertoo kesästä ja auringon ottamisesta. HesaÄijä itse kuvailee singleä auringonoton anthemina.

– ”Tän päivän puna on huomisen bruna” -sanonnalle ei myöskään ollut omistettu yhtäkään kappaletta, joten mä päätin sen tehdä, artisti kuvailee.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

HesaÄijä:
Spotify | Instagram | TikTok | Facebook

 

 


Pyrythekid, Axel Kala – Mä + Sä

Monsp Recordsin sainaus Pyrythekid julkaisi tänään yhteissinglen Axel Kalan kanssa. Mä + Sä -nimeä kantava single on omistettu kavereille ja ystäville. Biisin kesäinen soundi on mukaansatempaava ja toimii varmasti kesäterasseilla ja klubeilla.

Pyrythekid ja Axel Kala työstävät isompaa projektia yhdessä tällä hetkellä. Artistit olivat jo pidemmän aikaa toivoneet pääsevänsä tekemään yhdessä musiikkia. Studiolle päästyään ideoita oli syntynyt paljon ja kuulemme niistä lisää kesän jälkeen.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Pyrythekid:
Spotify | Instagram | TikTok | Facebook

 

 

Viikon albumijulkaisu:


AHTI – Normijäbä deluxe

AHTI julkaisi huhtikuussa lämpimän vastaanoton saaneen debyyttialbuminsa Normijäbä. Kultarajan ylittäneestä albumista julkaistiin tänään uusi deluxe-versio, joka sisältää kaksi uutta kappaletta. Uusina julkaisuina mukana ovat juuri ennen albumia ilmestynyt Välivesi ja yhdessä Aliisa Syrjän kanssa tehty uusi melodinen versio albumin päätöskappaleesta Ensi-ilta.

AHTI nähdään kesän aikana lukuisilla keikoilla ympäri Suomen. Artistin loppukesän kruunaavat vielä esimerkiksi festarikeikat Tampereella ja Turussa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

AHTI:
Spotify | Instagram | TikTok