13.7.2023
PYRYTHEKID JA AXEL KALA JULKAISEVAT KESÄISEN YHTEISSINGLEN MÄ + SÄ

Jyväskyläläinen räppäri Pyrythekid julkaisee yhteissinglen Axel Kalan kanssa huomenna 14. heinäkuuta. Mä + Sä -nimeä kantava single on omistettu kavereille ja ystäville. Biisin kesäinen soundi on mukaansatempaava ja sen tuotannosta vastaavat Pielmann, Skywalk ja Niiles.

Pyrythekid ja Axel Kala ovat tunteneet toisensa KPC-kollektiivin kautta jo pidemmän aikaa ja toivoneet pääsevänsä tekemään yhdessä musiikkia. Nyt työn alla on isompi yhteisprojekti, josta tiedotetaan kesän jälkeen lisää.

Monsp Recrodsille sainattu Pyrythekid on yksi tämän hetken kuumimpia nousevia rap-artisteja. Artistin ura on ollut nousukiidossa vuonna 2020 julkaistusta esikoisalbumista lähtien. Suuren yleisön tietoon Pyrythekid nousi samaisena vuonna julkaistun Epäkohtelias (feat. Axel Kala & Gettomasa) -kappaleen julkaisun myötä, joka on striimannut tuplaplatinaa yli 8 miljoonalla striimillä.

Def Jam Recordings Finland -levymerkille juuri kiinnitetty Axel Kala on jyväskylästä kotoisin oleva rap-artisti ja tuottaja. Parhaiten hänet tunnetaan platinahitistään Moni meist sekä Pyrythekidin ja Gettomasan kanssa julkaistusta Epäkohtelias-kappaleesta. Menestyksekkääseen KPC-kollektiiviin kuuluva Kala julkaisi tänä vuonna debyyttialbuminsa Sademies, joka on ylittänyt kuuntelumäärillään kultarajan.

Lataa promokuvat täältä.

Pyrythekid:
Instagram
TikTok
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/pyrythekid

Pyrythekid lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Axel Kala lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki / Universal Music Finland
mari.hautamaki@umusic.com

Pyrythekid & Axel Kala keikkamyynti:
Team Agency
booking@team.fi / +358 404159273