7.7.2023
KAIJA KOO, VJ, TIPPA JA MUUT WARNERIN VIIKON UUTUUDET

VJ – Vastustaa

Helsinkiläinen rap-artisti VJ on yksi Babyfacen uusimpia sainauksia. Puoliksi karibialainen artisti ajautui artistiksi omien sanojensa mukaan sattumalta, mutta tavoittelee nyt Suomen suosituimman räppärin paikkaa. Omakustanteisesti aiemmin musiikkia julkaissut VJ kertoo, että kasvoi karibialaisen soulin ja r’n’b:n sekä old school rapin parissa, jonka myötä musiikki on aina ollut osa artistin elämää.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland & Babyface. Music & Publishing
noora.karki@warnermusic.com

VJ:
Spotify | |

 


TIPPA – VIP (feat. Joe L)

TIPPA palaa uudella VIP-singlellä takaisin rap-juurilleen. Kappaleella vierailee hiljattain kultarajan rikkoneen Joe W -debyyttialbuminsa julkaissut, kovassa nousukiidossa oleva tulokasartisti Joe L.

– VIP on popahtavalla huukilla kuorrutettu askel räpimpään suuntaan mun taipaleella. Oon tarvinnu aikaa uuden luomiseen, mutta nyt oon löytänyt taas ilon ja rentouden musan tekemiseen. Kun Joe L laitto mulle tän huukki-idiksen, tuntu heti siltä, että tää on liian hyvä jättää käyttämättä. Tuottajaksi biisille valikoitui GoodJobLarry, kenen kanssa ollaan duunattu yhessä läpi mun uran. Koen, että mulla on vielä paljon annettavaa ja en malta odottaa et jengi pääsee kuulee mitä oon juoninu, TIPPA kertoo kappaleesta.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

TIPPA:
Spotify | | Facebook

 


Monako – Paris skrrrt (freestyle)

Mouhouksessakin vaikuttava Monako julkaisee Paris skrrrt freestylen, joka syntyi hänen Pariisin lomallaan. Monakon musiikin ytimessä ovat hauskat melodiat, hyvät läpät ja itseironia, mutta kappaleilla on myös syvempiä ajatuksia. Monako kuvasi freestylelle lomallaan myös musiikkivideon, jonka Vihtori Valkama editoi.

– Olin lomalla pariisissa, selasin ajankuluks tiktokkii ja oli huvittavaa kuinka joka toisessa videossa joku uus räppäri flexaa kalasataman tornitalojen eessä kuinka ne voi ostaa niiden mimmille merkkilaukkuja tai mitä ikinä. Siitä synty idea tehä biisi samalla tyylil mut että se mimmi keskeyttäis sen biisin ja bustais sen äijän ihan paskaks siihe et vitut sä mitää osta. Tehtiin tää biisi saman illan aikana ja täst tuli nii hauska et lähettii yöllä vielä kuvaa videoo tähä pariisin kaduille. Shoutout tää mimmi joka räppäs ekaa kertaa ikinä ja söi tän koko vitun biisi! Love itttt, Monako fiilistelee.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Monako:
Spotify | |

 


Kaija Koo – Onnea matkaan

Yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista artisteista Kaija Koo julkaisi tänään uutta musiikkia. Uusi single Onnea matkaan on osana elokuista Superstadion-konserttia, joka järjestetään lauantaina 19.8. Helsingin Olympiastadionilla. Kyseessä on Kaijan tämän vuoden ainoa julkinen konsertti.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonne@warnermusic.com

Kaija Koo:
Spotify | | | FacebookBenjamin – Persikan perään

Benjamin jatkaa menestyksekästä vuottaan pilke silmäkulmassa tehdyllä Persikan perään -singlellä. Kappale on jatkoa aiemmin tänä vuonna julkaistuille Hoida mut ja Minä-Minä-Maa -singleille, jotka esittelivät diskovivahteisen popin ääreltä oman paikkansa löytäneen, vapautuneen pop-tähden. Benjamin keikkailee parhaillaan uransa isoimmassa mittakaavassa, ja kesällä artisti nähdään Suomen suurimmilla festivaaleilla hersyvän shownsa siivittämänä.

– Halusin tehdä kunnon kesäjytän, joka vetää maton jalkojen alta. Persikka on täydellinen yhdistelmä suomalaista menoa ja meininkiä, sekä pilkettä silmäkulmassa. Kun ollaan soitettu biisiä ennakkoon kesän ekoilla festarikeikoilla, yleisö on kirjaimellisesti seonnut. Uskon ja toivon, että tästä tulee mun uran suurin kesähitti, Benjamin kommentoi.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Benjamin:
Spotify | |