7.7.2023
KÄÄRIJÄ EUROOPAN-KIERTUEELLE SYKSYLLÄ!

Kevään aikana kansainväliseksi ilmiöksi noussut Käärijä suuntaa tulevana syksynä Euroopan-kiertueelle. Kiertue vie artistin muun muassa Lontooseen, Berliiniin ja Tukholmaan. Kaikkiaan kahdeksassa eurooppalaiskaupungissa vierailevan kiertueen mahdollistaa maamme livealan jättiläisiin lukeutuvien Warner Music Liven ja Live Nation Finlandin poikkeuksellinen yhteistyö.

Neonvihreä huuma on levinnyt eri puolilla maailmaa sen jälkeen, kun Käärijä voitti yleisöäänet Liverpoolissa järjestetyssä Euroviisufinaalissa ja sijoittui kilpailussa toiseksi. Cha cha cha -megahitti nousi parhaimmillaan 3,8 miljoonan päivästriimauksillaan listaykköseksi seitsemässä eri maassa, kivuten globaalisti Spotifyn kuunnelluimpien biisien listalla jopa seitsemänneksi. Kappaleesta on tehty myös kymmeniä uudelleenversiointeja mm. Alan Walkerin remixistä Lord Of The Lostin coveriin.

Samaan aikaan Käärijän livesuosio on poksauttanut kotimaan mittariasteikot palasiksi. Helsingin Jäähallin Black Box myytiin loppuun jo hyvissä ajoin ennakkoon, minkä jälkeen keikkaa seurasi Yle Areenan striimin kautta yli 740 000 katsojaa ympäri maailmaa. Kesän alkajaisiksi Käärijä myi Tavastia-klubin kahdesti loppuun. Yllätysvieraana Tavastialla nähtiin Slovenian euroviisuedustajan, Joker Out -yhtyeen solisti Bojan Cvjetićanin. Kesäkuun lopussa Käärijä valloitti loppuunmyydyn Helsingin Allas Sea Poolin.

On siis enemmän kuin luontevaa, että seuraava askel suuntautuu Suomen rajojen ulkopuolelle. Syksyn kiertueen mahdollistaa maamme livealan jättiläisten, Warner Music Liven ja Live Nation Finlandin, poikkeuksellinen yhteistyösopimus. Yhteistyön myötä Live Nation hoitaa jatkossa Käärijän Euroopan-keikkojen myyntiä ja Warner Music Live jatkaa tähden agentuurina Suomessa.

KÄÄRIJÄ: EUROOPAN-KIERTUE 2023

La 14.10. Ruotsi, Tukholma, Fryshuset
Su 15.10. Viro, Tallinna, Helitehas
Ma 16.10. Saksa, Berliini, Metropol
Ti 17.10. Saksa, München, Freiheitshalle
Ke 18.10. Belgia, Antwerpen, Trix
Pe 20.10. Skotlanti, Glasgow, SWG Warehouse
Su 22.10. Irlanti, Dublin, The Academy
Ma 23.10. Englanti, Lontoo, Roundhouse

​​​​​​​Lipunmyynti alkaa torstaina 13.7. klo 10:00.

Lataa pressikuva täältä.

Käärijä:
Instagram
TikTok
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/kaarija

Lisätietoja:
Euroopan-keikat / Live Nation Finland:
Valter Filosof, valter.filosof@livenation.fi
Matti Kaunisvesi, matti.kaunisvesi@livenation.fi

Suomen-keikat / Warner Music Live:
Mikko Korpi, mikko.korpi@warnermusic.com 

Käärijän haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen, emil.tiukkanen@warnermusic.com

www.warnermusiclive.fi
www.livenation.fi