30.6.2023
WHEREISMIKE, SARA BEE, MADBOIALI JA MUUT WARNERIN VIIKON UUTUUDET


whereismike – vähän iisimmin

Emoräppiä ja hyperpoppia musiikissaan sekoittava whereismike jatkaa aktiivista julkaisutahtiaan uudella vähän iisimmin -singlellään. whereismike on säveltänyt, sanoittanut ja tuottanut kappaleen itse ja se käsittelee omia epävarmuuden tunteita elämän eri osa-alueilla.

Tuhma musicille sainattu whereismike on julkaissut tämän vuoden aikana useamman singlen, joista Palamaan (feat. jambo & costee) nousi YleX:n soittolistalle ja Spotifyn Top 50-listan sijalle 18. Hän oli mukana myös Anin huhtikuussa ilmestyneellä Diablo-kappaleella yhdessä Pihlajan kanssa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

whereismike:

Spotify | |

 


Sara Bee – Dreamgirl

Dreamgirl on Sara Been toinen single sitten Monspin sainauksen. Sara on karismaattinen nuori artisti, joka yhdistelee sujuvasti r’n’b:tä ja räppiä suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa. Uusi kesäinen biisi jatkaa itsevarmalla ja omintakeisella linjalla.

Sara Bee on aiemmin featannut muun muassa Nuppu Oinaan Herkkis -biisillä, joka nousi Spotifyn Top 50 -listalle ja ilmiöityi TikTokissa. Nouseva tähti on myös ilmiömäinen live-esiintyjä, ja tänä kesänä hänet nähdään muun muassa Blockfesteillä Fresh ‘23 -kokoonpanossa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

Sara Bee:
Spotify | |

 


Madboiali – Vaycay

Afropop/rap/r’n’b-artisti Madboiali julkaisi täydellisen kesälomabiisin. Uusi single Vacay tullaan kuulemaan kuluvan kesänä esimerkiksi Ruisrockissa, jossa Madboiali esiintyy tälläkin hetkellä Spotifyn kärjestä löytyvien räppäreiden Blacflacon ja SHRTY:n kanssa. 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland & Babyface. Music & Publishing
noora.karki@warnermusic.com

Madboiali:
Spotify | | | Facebook

 


Faija – Beerjantai (feat. Herrat)

Mökkitie recordsin sainaus Faija julkaisi tänään uuden singlensä Beerjantai (feat. Herrat). Bileiden tuojana tunnettu Faija nostattaa uudella kappaleella kesän tunnelmaa ja kappale sopiikin varmasti kesän helteille sopivasti. Uudella singlellä on mukana anonyyminä pysyttelevä bändi Herrat.

Faijalla eli tosielämässä Aaron Martikaisella on pitkä tausta musiikin parissa. Pianoa ja klassista kitaraa konservatoriossa soittanut Aaron on Sibelius-lukion kasvatti. Faijan esikoissingle Olutta ja mennyttä (feat. Tauski) julkaistiin vuonna 2018 ja se on striimannut platinaa. 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Faija:
Spotify | | | Facebook