30.6.2023
NUPPU OINAAN DEBYYTTI-EP ON YLISTYS HERKKYYDELLE!

Nuppu Oinas julkaisi tänään odotetun debyytti-EP:n Herkkis EP. Raikas kesälistoille sopiva kokonaisuus sisältää kolme ennestään julkaisematonta kappaletta sekä singlet Eri suuntaan ja Herkkis feat. Sara Bee. Jälkimmäinen, EP:n nimikkobiisinä toimiva herkkyyttä ylistävä anthem ilmiöityi keväällä TikTokissa ja nousi Spotifyn Top 50 -listalle. Kokonaisuutta on ollut rakentamassa useampi eri tuottaja ja Nuppu leikittelee EP:llä yllätyksellisesti erilaisilla soundeilla. Persoonallinen lauluääni ja herkät stoorit ovat kuitenkin tuttua ja tunnistettavaa Nuppu Oinasta.

– Herkkis EP pitää sisällään sellasen tietynlaisen rakkauden kiertokulun: tulee ihastumisia, uusia alkuja, rakastumista, sekä vaikeita eroja niin ystävyydessä kuin rakkaudessakin. Kaiken tän takana on se tyyppi, joka kokee tunteet tosi vahvasti ja tarkastelee maailmaa omien herkkien lasien läpi. Jokaisessa biisissä on pala sitä herkkää sielua ja pirskahdus toivoa ja halua ymmärtää vaikeitakin tilanteita ja niiden tarkotuksia. Herkkyys on supervoima mistä pitää olla ylpeä, ja tää kokonaisuus esittelee niitä mun herkkyyden eri puolia, avaa Nuppu EP:n teemoja.

Nuppu Oinas on viime kesänä Monspille sainattu nouseva artisti, joka valittiin YleX:n Läpimurto 2023 -listaukseen. Yli 200 000 TikTok-seuraajaa omaava Nuppu on nähty useissa TV-sarjoissa, kuten huippusuositussa Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelmassa. Lappeenrannasta kotoisin oleva 26-vuotias artisti on valmistunut muusikoksi ja opiskellut musiikkipedagogiikkaa.

Herkkis EP:n biisilista:
1. Ruusuja
2. Herkkis feat. Sara Bee
3. Tuu hakemaan
4. Eri suuntaan
5. Hallusinoimaan

Lataa promokuvat täältä.
Kuvaaja: Lumi Hartikainen

Nuppu Oinas:
TikTok
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/nuppu-oinas

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com 

Keikat:
Niko Kovasin / Warner Music Live
niko.kovasin@warnermusic.com