30.6.2023
ISAAC SENE JULKAISI TÄNÄÄN AFROPOP-VIVAHTEISEN SORI BRO EP:N

Monipuolinen musiikkilahjakkuus Isaac Sene julkaisi tänään perjantaina 30. kesäkuuta afropop-vivahteisen EP:n, jonka vierailijoina kuullaan Turisti, Ege Zulu ja Nisa. Kesäiseltä EP:ltä ensimmäisenä julkaistu single Molemmat itkee feat. Turisti nousi suoraan Spotifyn TOP 30 kuunnelluimman kappaleen joukkoon. Sen lisäksi kokonaisuudelta on saatu esimakua sensuellin La Perla, ja itseironisen SORI BRO -singlen myötä. EP:n tuottajina toimivat Victor Nordis, Pepe Jean Jr, Raphael Anselm, Joonas Lahtinen ja Okko Saastamoinen.

– Oon kuluttanut etenkin Nigerialaista musaa ehkä eniten viimeisen vuoden aikana ja tää tuntu just nyt omalle musiikilliselle kodille. Halusin, että joka biisissä on joku romanttinen tai sensuelli oikee tarina, vaikka oon vältellyt etenkin rakkaus- ja sydänsuruteemoja tähän asti. Kaikki tän EP:n biisit kertoo lopulta toteutumattoman, täydellisen rakkauden, tai jonkun tyhjän tilan täyttämisestä. Monessa biisissä on myös humoristinen tai itseironinen kulma, Isaac kertoo kokonaisuudesta.

Lataa promokuvat täältä.
Kuvaaja: Julian Riikonen

Isaac Sene:
Instagram
TikTok
Spotify
Facebook
warnermusic.fi/isaac-sene

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com