16.6.2023
CLEDOS, AHTI, ILTA JA MUUT WARNERIN VIIKON UUTUUDET


Cledos – Anteeks

Suosituimpiin kotimaisiin rap-artisteihin jo puolivuosikymmenen ajan lukeutunut Cledos julkaisi tänään uuden singlen Anteeks. Artistin edellinen single Kauemmas feat. Ibe julkaistiin huhtikuussa ja striimasi nopeasti kultaa. Kappale löytyy edelleen Spotifyn top50 –listalta. Spotifyn kärkeen kerta toisensa jälkeen nouseva artisti nähdään tulevana kesänä jälleen niin Suomen suurimmilla juhannusfestareilla kuin myös mm. Ruisrockissa, Provinssissa ja Blockfesteillä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland & Babyface. Music & Publishing
noora.karki@warnermusic.com

Cledos:
Spotify | | | Facebook

 

 


AHTI – Ensi-ilta (feat. Aliisa Syrjä)

Suomiräpin kuumimpiin nimiin lukeutuva ja äskettäin Normijäbä-debyyttialbuminsa julkaissut AHTI julkaisee nyt uuden version kappaleesta Ensi-ilta. Singlellä on mukana nouseva poptähti Aliisa Syrjä. Uusi versio on herkkä tulkinta kappaleesta.

Normijäbä -debyyttialbumin julkaissut AHTI nähdään kesällä lukuisilla keikoilla ympäri Suomen. Albumi sai lämpimän vastaanoton fanien keskuudessa ja se on striimannut kultaa yli 10 miljoonalla striimillä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

AHTI:
Spotify | | | YouTube

 

 


Arttu Wiskari – Pilvilinna

Suomalaisten sydämiin lukuisilla hittibiiseillään tiensä laulanut ja vuoden alussa Pro Iskelmä -palkinnolla palkittu Arttu Wiskari julkaisi tänään odotettua uutta musaa! Uusi single Pilvilinna on Janne Rintalan sanoittama ja yhdessä Jonas Olssonin kanssa säveltämä. Kappaleen tuotannosta vastaa Mika Laakkonen sekä Jonas Olsson. Pilvilinna-singlen julkaisuviikolla starttaavat myös Arttu Wiskarin kesän keikat.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Arttu Wiskari:
Spotify | | Facebook | YouTube

 

 


ANI – Mä en vaan tunne sua enää

Nousevan popparin, lahjakkaana biisintekijänäkin tunnetun ANIn uusin single, herkkä Mä en vaan tunne sua enää julkaistiin tänään. Antti Tuiskun viimeisen kiertueen virallisilla jatkoilla kevään aikana esiintynyt artisti kertoo uusimman singlensä olevan tähän saakka julkaistuista henkilökohtaisin ja riisutuin. Kappale on syntynyt suuren tunteen seurauksena, joka nousi pintaan rakkaan ihmisen energian muutoksesta.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

ANI:
Spotify | |

 


Ilta – Pura vida & Häävalssi

Keikkakesän jo aloittanut Ilta yllätti faninsa julkaisemalla kesäisen tuplasinkun. Julkaisuvuorossa on kaksi kesän tunnelmiin hyvin sopivaa biisiä:  Iltan Lasse Piiraisen kanssa säveltämä ja Kerttu Suonpään kanssa sanoittama Häävalssi sekä Iltan, Kerttu Suonpään, Lasse Piiraisen ja Väinö Walleniuksen kirjoittama, kesäisen keinuttava Pura vida -kappale. Häävalssi syntyi Iltan omiin häihin ja elämän iloa pulppuava Pura vida puolestaan Iltan oman tiimin kanssa Nuuksiossa.

Näitä hetkiä varten -esikoisalbuminsa vuonna 2020 julkaisseen Iltan kakkosalbumi julkaistaan syksyllä 2023. Sitä ennen Suomen taitavimpiin solisteihin lukeutuva Ilta keikkailee ympäri Suomen bändinsä kanssa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com

Ilta:
Spotify | | | Facebook | YouTube

 

 

Viikon albumijulkaisu:


Antti Tuisku – Sisään ja ulos

Sisään ja Ulos on Suomen pop-taivaan kirkkaimman tähden, Antti Tuiskun uran viimeinen albumi. Pääasiassa Jurekin, Kaisa Korhosen ja Kalle Lindrothin kanssa kirjoitettu kokonaisuus pitää artistille ominaisesti sisällään niin herkkiä balladeita, kuin tanssilattialle kutsuvaa sykettä. Uuden standardin kotimaiselle show’n tekemiselle ilmiömäisillä keikoillaan asettanut Tuisku hyvästeli faninsa lähes 70 000 katsojaa keränneellä Mayhem-areenakiertueellaan tänä keväänä.

Lataa promokuvat täältä.
Kuvaaja: Anna Äärelä

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music FInland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com


Antti Tuisku:
Spotify | | | Facebook