9.6.2023
KAISA OTTELIN, BERTA, ARTEM JA MUUT WARNERIN VIIKON UUTUUDET


Kaisa Ottelin – 10 vuoden päästä

Herkkyydellään hurmaava Kaisa Ottelin on kiinnostava tulokas kotimaisella pop-kentällä. Alkuvuodesta julkaistu debyyttisingle Loppua uhkaava sykli menestyi loistavasti Spotifyssa kerryttäen lähes puoli miljoonaa kuuntelukertaa. Artistin toinen singlejulkaisu 10 vuoden päästä esittelee Kaisa Ottelinin ainutlaatuisen taidon puhutella kuulijaa samaistuttavilla, tarkkanäköisillä ja henkilökohtaisilla lyriikoillaan.

– 10 vuoden päästä kertoo mun ekasta parisuhteesta, jossa ei periaatteessa ollut mitään vikaa. Se tyyppi oli ihana, mutta musta tuntu siltä et olin vaan ihan liian nuori jämähtämään suhteeseen ja kaupunkiin, jossa olin aina eläny. Tällä biisillä halusin sanoo sille ihmiselle, että jos haluat nähdä mua vielä 10 vuoden päästä ja jatkaa siitä mihin jäätiin, niin mä ainakin juoksen sua asemalla vastaan, mut sitä ennen mun pitää elää pelkästään itteeni varten ja mennä omia unelmia kohti, Kaisa kertoo kappaleesta.

Lataa promokkuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Kaisa Ottelin:
Spotify | | 

 

 


Berta – Kotiavaimii

TikTokista tutuksi tullut, tuore artisti Berta julkaisi tänään uuden singlensä Kotiavaimii. Kappale on Bertan itsensä sanoittama ja yhdessä Samuli Turusen kanssa säveltämä. Kappale on myös Samuli Turusen tuottama. Alun perin Vaasasta kotoisin oleva artisti on valmistunut musiikinopettajaksi sekä muusikoksi. Bertan kappaleissa käsitellään laajaa tunnekirjoa ja suuria tunteita niin pirskahtelevasta ilosta aina koskettaviin ja haikeansurullisiin balladeihin. Musiikissa yhdistyy vanhaa ja uutta, herkkää ja räväkkää sekä niin kevyitä kuin myös vakaviakin aiheita.

– Mä halusin tehdä tsemppibiisin kaikille siitä, kuinka täytyy jaksaa kulkea sisukkaasti kohti sitä omaa päämäärää, arjen vastoinkäymisistä piittaamatta. Biisi on niille, jotka haasteista huolimatta uskaltaa tavoitella omia unelmia! Berta kuvailee kappaletta.

Lataa promokuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Berta:
Spotify | | |

 

 

Pasi ja Anssi – Tyttöni mun (feat. Meiju Suvas, Jaakko Laitinen)

Suomen tunnetuin bileduo Pasi ja Anssi julkaisee uuden singlen Tyttöni mun (feat. Meiju Suvas, Jaakko Laitinen). Kappale on uudelleen versiointi legendaarisesta Tapio Rautavaaran kappaleesta Juokse sinä humma. Uusi versio on mukaansa tempaava kesähitti jo ensimmäisellä kuuntelulla. Kappaleen yhteydessä julkaistaan myös musiikkivideo, missä nähdään kaikki artistit mukana.

– Oltiin mökillä tekemässä biisejä ja tuli idea tehdä uusi versio legendaarisesta ”Juokse sinä humma”-biisistä. Kirjoitimme tekstit uusiksi ja mietittiin, että tähän olis hyvä saada Jaakko Laitis-tyylinen laulaja kertsiin. Soitettiin heti Jaakolle, joka lupautui mukaan siltä istumalta. Tuottaja Matias Keskiruokanen innostui virittämään soundia ja häneltä tuli idea, että bridgeen saataisiin naisen osuus. Fiilisteltiin lähtiskö Meiju Suvas mukaan ja hänhän lähti! Meiju ja Jaakko nostivat biisin ihan uudelle tasolle,  Pasi ja Anssi kertoo.


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Pasi ja Anssi:
Spotify | | Facebook

 

 


JVG – Oisko tää täs / Popinpelko

Supersuosittu JVG polkaisee kesän käyntiin uudella tuplasinglellä! Herkällä, RZY:n tuottamalla Oisko tää täs -avausraidalla kuullaan useilla JVG-kestohiteillä vierailleen Teemu Brunilan laulama kertosäe. B-puolen vastustamattoman energinen Popinpelko on puolestaan Aleksi Asiala ja Veikka Erkolan tuottama. Tuplasinglen julkaisu käynnistää samalla viimeisen lähtölaskennan kohti JVG:n tulevaa Vuodet ollu tuulisii -konserttia Helsingin Olympiastadionilla 12. elokuuta.

Lataa promokuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

JVG:
Spotify | |  | Facebook

 

 


Suvi Teräsniska – Ahvenanmaa

Suvi Teräsniska julkaisi tänään odotettua uutta musiikkia. Uusi biisi Ahvenanmaa on Patric Sarinin, Hanna Johteen, Iiro Paakkarin sekä Arttu Istalan säveltämä ja sanoittama.  Kappaleen ovat tuottaneet Los Rollos, Ilkka Wirtanen ja Leri Leskinen. Uudella musalla startataan myös Suvin kesän keikat, jotka alkavat tällä viikolla.

– Biisi kertoo rakastamisen vaikeudesta ja siitä hetkestä, kun on valmis vaan nostamaan kädet ylös ja toivomaan, että sua tullaan puolitiehen vastaan, Suvi kuvailee kappaletta.

Lataa promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Suvi Teräsniska:
Spotify | |  | Facebook

 

 


ARTEM – Kuolleit kukkia

Vaihtoehtoinen pop-artisti ARTEM on takasin uuden musiikin kanssa lähes kolme vuotta edellisen julkaisunsa jälkeen. Vuonna 2020 useamman singlen julkaissut artisti on pitänyt muutaman vuoden ajan luovaa taukoa ja kertoo käyneensä sen aikana syvää itsetutkiskelua ja etsineensä uudelleen musiikillista suuntaansa. Artisti on omien sanojensa mukaan nyt paikassa, jossa itseilmaisu kumpuaa mailaa puristamatta, vapaammista lähtökohdista.  

Uudessa musiikissaan ARTEM on hakenut unenomaista tunnelmaa, joissa pääsee uimaan syvällä päänsä sisällä. Kappaleissaan artisti yhdistelee luontevalla tavalla elementtejä niin hyperpopista ja trancesta kuin hiphopistakin. Musiikillaan artisti haluaa luoda kuulijoilleen tunteen, ettei kukaan ole tässä maailmassa lopulta yksin, vaan kaikki olemme yhteydessä toisiimme. Nyt julkaistava, uuden sivun ARTEMin uralla avaava Kuolleit kukkia on Joonas Laaksoharjun tuottama ja ensimmäinen single myöhemmin julkaistavalta kokonaisuudelta.

Lataa promokuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

ARTEM:
Spotify |

 

 

Viikon albumijulkaisu:


Etta – Klubiruusu EP

Ensimmäisenä naispuolisena rap-artistina listaykköseksi viime vuonna noussut ja siten historiaa tehnyt Etta julkaisee uuden EP:n Klubiruusu 9. kesäkuuta. Etta on työstänyt EP:tä usean eri tuottajan kanssa kevään aikana. Siinä on yhteensä kuusi kappaletta, joista on aiemmin julkaistu huhtikuussa ilmestynyt single LXS. Klubisoundeilla leikittelevällä EP:llä on moodeja laidasta laitaan, mutta kaikkia kappaleita yhdistää sama syke. EP:n Hengitä-kappaleella on feattaamassa nouseva melodinen rap/r&b-artisti LEWI. 

Etta aloittaa kesäkiertueensa samana päivänä Saaristo festivaalilta, jonne hän nousee ensimmäistä kertaa yhdessä uudistuneen livekokoonpanonsa kanssa.

Lataa promokuvat täältä.


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Etta:
Spotify | | | Facebook