8.6.2023
JVG:LTÄ UUSI TUPLASINGLE – LÄHTÖLAUKAUS KOHTI OLYMPIASTADIONIN KEIKKAA!

Supersuosittu JVG polkaisee kesän käyntiin uudella Oisko tää täs / Popinpelko -tuplasinglellä tänä perjantaina. Herkällä, RZY:n tuottamalla Oisko tää täs -avausraidalla kuullaan useilla JVG-kestohiteillä vierailleen Teemu Brunilan laulama kertosäe. B-puolen vastustamattoman energinen Popinpelko on puolestaan Aleksi Asiala ja Veikka Erkolan tuottama.

Tuplasinglen julkaisu käynnistää samalla viimeisen lähtölaskennan kohti JVG:n tulevaa Vuodet ollu tuulisii -suurkonserttia Helsingin Olympiastadionilla 12. elokuuta. Yhtyeen lämmittelijöinä Olympiastadionilla nähdään Ege Zulu ja Gasellit.

Suomen menestynein rap-duo JVG nautti viime vuonna ennätyksellisen suurta suosiota ja oli vuoden kuunnelluin artisti Spotifyssa. JVG:n viimeisin pitkäsoitto on viime syksynä julkaistu, tuplaplatinarajan rikkonut ja suoraan albumilistan ykköseksi noussut Mun tapa pelata -albumi. Albumilta löytyvä Amatimies-jättihitti on rikkonut nelinkertaisen platinarajan ja pysyttelee edelleen Spotifyn TOP50 kuunnelluimman kappaleen joukossa.

Lataa promokuvat täältä.

JVG:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/jvg

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com