7.6.2023
DUA LIPA JULKAISI SÄKENÖIVÄN KAPPALEEN DANCE THE NIGHT, JOKA KUULLAAN MYÖS BARBIE-ELOKUVAN TRAILERISSA!

Atlantic Records julkaisi artistit tulevalle Barbie-elokuvan soundtrackille. Ensimmäinen kappale soundtrackilta julkaistiin tänään, kun Dua Lipa julkaisi kappaleen Dance The Night ja siihen musiikkivideon, jossa nähdään myös Greta Gerwig. Musiikkivideon voi katsoa tästä. BARBIE THE ALBUM nimeä kantava soundtrack sisältää uusia kappaleita ennennäkemättömältä ryhmältä supertähtiä, johon kuuluvat muun muassa Nicki Minaj ja Ice Spice, Lizzo, KAROL G, Charli XCX, PinkPantheress, Ava Max, Dominic Fike, Khalid, The Kid LAROI, Tame Impala, HAIM, GAYLE ja FIFTY FIFTY feat. Kali. Barbie-tähti Ryan Gosling liittyy myös soundtrack-artistien vankkaan joukkoon ikonisella kappaleellaan, jonka hän esittää hahmonsa Kenin roolissa. Barbie -elokuvan pääosissa nähdään Margot Robbie ja Ryan Gosling, jotka näyttelevät Barbieta ja Kenia. Lisäksi Dua Lipa nähdään elokuvassa. Elokuvan levittää Warner Bros. Pictures.

Dance The Night -kappaleen ovat tuottaneet Mark Ronson, Andrew Wyatt ja Picard Brothers. Kuuma, kesäinen kappale kuullaan elokuvan virallisessa trailerissa, joka julkaistiin aiemmin tänään. Trailerin voi katsoa tästä. Albumi ilmestyy perjantaina 21. heinäkuuta elokuvan teatterilevityksen yhteydessä.

BARBIE THE ALBUM jatkaa Atlantic Recordsin ja Warner Bros. Picturesin erittäin menestyksekästä yhteistyötä. Näiden yhteistyöstä syntyi vuoden 2020 BIRDS OF PREY: THE ALBUM -albumi, jolta löytyy RIAA-sertifioitu 2x platinaa sisältävä Doja CatinBoss B*tch” -niminen hitti, sekä vuoden 2016 GRAMMY®-palkintoehdokkaana olleella SUICIDE SQUAD: THE ALBUM -albumi, joka oli albumilistojen kärjessä yli 70 maassa eri puolilla maailmaa, mukaan lukien kaksi peräkkäistä viikonloppua Billboard 200 -listan kärjessä, ja joka sisälsi RIAA-sertifioidun timanttisen Twenty One Pilotsin hitin nimeltä ”Heathens”.

BARBIE THE ALBUM -albumin tuottajina toimivat kansainvälisesti tunnettu DJ ja Oscar-, Golden Globe- ja 7 kertaa GRAMMY®-palkittu artisti ja tuottaja Mark Ronson sekä Barbien käsikirjoittaja/ohjaaja/tuottaja Greta Gerwig. Soundtrack-albumin tuotannosta vastasivat Atlantic Recordsin Kevin Weaver (The Greatest Showmanin, Suicide Squadin, Daisy Jones & The Sixin, Birds Of Preyn, Furious 7:n, The Fault in Our Starsin ja The Fate of the Furiousin soundtrack-albumien tuottaja) ja Atlantic Recordsin Brandon Davis. Rolling Stonen ”soundtrack-guruksi” nimeämä Weaver on GRAMMY®-palkinnon voittaja ja viisinkertainen ehdokas, joka on tuottanut lukuisia moninkertaista platinaa saavuttaneita soundtrack-projekteja, jotka ovat myyneet kymmeniä miljoonia albumeita maailmanlaajuisesti. Muita keskeisiä toimijoita projektissa ovat Soundtrack-albumin yhteistuottajat Brandon Creed ja Joseph Khoury sekä albumin vastaava tuottaja George Drakoulias.

BARBIESTA
Barbie-maassa asuminen on täydellistä olemista täydellisessä paikassa. Ellei sinulla ole täyttä eksistentiaalista kriisiä. Tai olet Ken. Warner Bros. Pictures levittää elokuvaa maailmanlaajuisesti ja se tulee elokuvateattereihin valtakunnallisesti 21. heinäkuuta 2023 ja kansainvälisesti 19. heinäkuuta 2023 alkaen. Greta Gerwigin ohjaaman Barbien pääosissa nähdään Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera, Kate McKinnon, Issa Rae, Rhea Perlman ja Will Ferrell.

BARBIE THE ALBUM -KAPPALELISTA
1. Lizzo – Pink
2. Dua Lipa – Dance The Night
3. Nicki Minaj & Ice Spice – Barbie World (with Aqua)
4. Charli XCX – Speed Drive
5. KAROL G – WATATI (feat. Aldo Ranks)
6. TBA
7. Tame Impala – Journey To The Real World
8. Ryan Gosling – I’m Just Ken
9. Dominic Fike – Hey Blondie
10. HAIM – Home
11. TBA
12. The Kid LAROI – Forever & Again
13. Khalid – Silver Platter
14. PinkPantheress – Angel
15. GAYLE – butterflies
16. Ava Max – Choose Your Fighter
17. FIFTY FIFTY – Barbie Dreams (feat. Kali)

Dua Lipa
Instagram

Spotify
YouTube

Lataa promokuvat tästä. 

Lisätiedot:
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
tuovi.hamalainen@warnermusic.com