2.6.2023
ISAAC SENE, PYRYTHEKID, LINDA JA MUUT WARNERIN VIIKON UUTUUDET


Isaac Sene – SORI BRO

Isaac Senen uusi single SORI BRO on jatkumoa artistin kevään aikana julkaistuille afropop-vivahteisille kappaleille. Muun muassa maaliskuussa julkaistu single Molemmat itkee feat. Turisti nousi suoraan Spotifyn TOP 30 kuunnelluimman kappaleen joukkoon. SORI BRO on Isaac Senen luottotuottajan Victor Nordiksen käsialaa. Biisille julkaistaan myös tuttujen cameoiden täyttämä musiikkivideo.

– SORI BRO kertoo mun erään ystävän bileillasta, kun häntä ei niin sanotusti onnistanut. Tää hassu tarina jäi mun päähän ja tajusin, että näinhän se usein on, ettei onnista ja se on ihan fine. En ollu kuullu paljoo tällä kulmalla illanvietosta kertovia biisejä, joten oli pakko sit tehdä sellanen, Isaac kertoo kappaleesta.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Isaac Sene:
Spotify | | | Facebook

 


Pyrythekid – Hennessy (feat. NOTO)

Jyväskyläläinen artisti Pyrythekid julkaisi tänään uuden singlen Hennessy (feat. NOTO). Artisti on menossa kohti uutta albumia ja singlejen julkaisutahti pysyy varmasti aktiivisena koko vuoden ajan. Tuleva kappale on kesäinen bängeri ja se tullaan varmasti kuulemaan artistin kesän keikoilla. KPC -ryhmän kanssa kesän kiertävä Pyrythekid nähdään kesän aikana lukuisilla keikoilla ympäri Suomen.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Pyrythekid:
Spotify | | | Facebook

 


LINDA – Nuorii kauniit ja lupaavii

Uniikilla rocksoundillaan hurmaava tuore artisti LINDA julkaisi tänään uuden singlen Nuorii, kauniit ja lupaavii. LINDA on sanoittanut ja säveltänyt kappaleen yhdessä Joni Rahkolan sekä Tapio Heinilän kanssa. LINDA kuvailee kappaletta näin:

– Biisi syntyi hetkenä, jolloin tuntui, että mulla oli ideat loppu. Sitten tää lähti kuin itsestään soimaan. Nuorii, kauniit ja lupaavii kertoo ystävyydestä ja nuoruuden kuolemattomuudesta. Siitä, kun koulun ovet jäi taa ja siitä, kun ei ihan vielä tarvii tietää mihin ollaan menossa, tietäen vaan, et menossa ollaan ja lujaa. Biisissä on jotain sellaista nuoruuden taikaa, joka tulee seuraamaan aina mukana.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

LINDA:
Spotify | |

 


HesaÄijä – Lentäjä (feat. Faija, Daniel Hellman)

Mökkitie Recordsin sainaus Hesaäijä julkaisi uuden singlen Lentäjä (feat. Faija, Daniel Hellman). Single jatkaa artistille tyypillistä rataa suomalaisten juomalaulujen parissa. Iloinen kesähitti toimii varmasti tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

HesaÄijä:
Spotify | | | Facebook

 

Viikon albumijulkaisu:

Serafiina – Serafiina EP

Monspin artistilupaus Serafiina julkaisi vakuuttavan debyytti EP:n. Serafiinan nimeä kantava kokonaisuus on henkilökohtainen ja rehellinen eropäiväkirja, joka käsittelee artistin läpikäymiä tunteita parisuhteen aikana ja sen jälkeen.

Pehmeällä ja tummalla lauluäänellään, sekä tyylikkäillä klubisoundeihin nojaavilla tuotannoilla erottuvan Serafiinan musiikki liikkuu popin ja r’n’b:n välimaastossa. Serafiina on julkaissut aiemmin musiikkia Sebastian Noton, Mikael Laurentin ja KAIP:in kanssa. Artistin viimeisin Player-single kasvoi TikTok-ilmiöksi, ja kesällä artistilla on edessään myös ensimmäiset festivaalikeikat.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Serafiina:
Spotify | |