19.5.2023
NOUSEVA DUO EMMA & MATILDA JULKAISI DEBYYTTI-EP:N SIELLÄ ON KAIKKI NIIN IHANAA

Tuore laulaja-lauluntekijä-duo emma & matilda julkaisi tänään debyytti-EP:nsä Siellä on kaikki niin ihanaa. Herkkä kokonaisuus sisältää kaikki kolme aiemmin julkaistua singleä Joku jonka sä haluut, Sä saat mut ja Veronica, sekä 4 uutta ennestään julkaisematonta kappaletta. Jo nyt lojaaleja faneja keränneen duon kolmas ja viimeisin single Veronica ilmiöityi TikTokissa ja viihtyi yli kuukauden ajan Spotifyn Top 50 -listalla saaden myös radiosoittoa. Kokonaisuuden vastaavana tuottajana on toiminut Atso Soivio, ja koko EP on kolmikon käsialaa lukuun ottamatta Veronica-kappaletta, jonka tuotannossa hittinikkari Jurek on ollut mukana.

– Siellä on kaikki niin ihanaa EP on meille aika marraskuusta toukokuuhun, se valo joka tulee pikkuhiljaa. Ajanjakso jostain synkästä paikasta toivoon. Me toivotaan, että kun kuuntelet tätä EP:tä, löydät sieltä onnen, lohdun ja kauniin paikan kipeille asioille, kertovat Emma ja Matilda.

– Tämä EP on kollaasi siitä, mitä meidän sydämellä on vuoden aikana ollut, kun ollaan istuttu kahdestaan keittiönpöydän ääreen, makkariin tai olkkariin kitaran tai midikiipparin kanssa. Melkein kaikkiin biiseihin on jäänyt alkuperäset lauluraidat niistä ekoista demoista, jotenkin niihin on tarttunut silloin just se oikee tunnelma.

emma & matilda on hurmaava duo, jonka muodostavat parikymppiset parhaat ystävykset Emma ja Matilda. Kaksikko luonnehtii musiikkiaan bedroom folkiksi, ja suurin osa duon kappaleista onkin tehty jommankumman makuuhuoneessa. Emma ja Matilda kirjoittavat ja laulavat, pääosin myös soittavat ja tuottavat kappaleensa itse. Ihmissuhteet toimivat loputtomana inspiraationa Emman ja Matildan teksteille, jotka välittävät isoja tunteita pienissä lauluissa. Kaksikon voi nähdä tulevana kesänä esiintymässä useilla isoilla festivaaleilla.

Siellä on kaikki niin ihanaa -EP:n biisilista:

  1. Viimeiset hitaat
  2. Joku jonka sä haluut
  3. Ikävä
  4. Veronica
  5. Sä saat mut
  6. Siellä on kaikki niin ihanaa (demo)

7. Keväinen valo

Lataa promokuvat täältä.
Kuvaaja: Liina Aalto-Setälä

emma & matilda:
TikTok
Instagram
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com