12.5.2023
KOTIMAISIA UUTUUKSIA / VKO 19


whereismike – onks se sulle fine

Emoräppiä, hyperpoppia ja punkkia musiikissaan sekoittava whereismike jatkaa aktiivista julkaisutahtiaan uudella onks se sulle fine -singlellään. whereismike on säveltänyt, sanoittanut ja tuottanut kappaleen itse ja se käsittelee pelkoa siitä, että läheinen ihminen pettää luottamuksesi. whereismiken edellinen singlejulkaisu Palamaan feat. jambo & costee nousi YleX:n soittolistalle ja Spotifyn Top 50-listan sijalle 18. Hän oli mukana myös Anin huhtikuussa ilmestyneellä Diablo-kappaleella yhdessä Pihlajan kanssa. Artisti valmistelee parasta aikaa tulevaa debyyttialbumiaan.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

whereismike:
Spotify | |

 

 


VJ – Shh (feat. Turisti)

Helsinkiläinen rap-artisti VJ on yksi Babyfacen uusimpia sainauksia. Puoliksi karibialainen artisti ajautui artistiksi omien sanojensa mukaan sattumalta, mutta tavoittelee nyt Suomen suosituimman räppärin paikkaa. Omakustanteisesti aiemmin musiikkia julkaissut VJ kertoo, että kasvoi karibialaisen soulin ja r’n’b:n sekä old school rapin parissa, jonka myötä musiikki on aina ollut osa artistin elämää.

Tänään julkaistu, Salahpolon tuottama Shh on tehty yhdessä kovasta nosteesta nauttivan, niin ikään Babyfacelle sainatun, Turistin kanssa. VJ:n edellinen single Crocodile Teeth on striimannut lähes miljoonan ja se nousi julkaisustaan Spotifyn top50 –listalle.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland & Babyface. Music & Publishing
noora.karki@warnermusic.com

VJ:
Spotify | |

 

 


TOKOLA666 – Helvetti irti

Monspin ja HMC Publishingin yhteinen naisille sekä trans- ja muunsukupuolisille suunnattu Rap Studio Bootcamp järjestettiin kolmatta kertaa keväällä 2023. Bootcamp on ilmainen studiosessio menestyneiden biisintekijöiden ja tuottajien kanssa. Artistimentoreina toimivat tänä vuonna Etta ja F. Aiempina vuosina Bootcampille ovat osallistuneet muun muassa Nuppu Oinas ja Sara Bee.

Monsp Bootcamp Mixtape Vol. 3:lta maistiaiseksi etukäteen julkaistava single Helvetti irti on TOKOLA666:n eli 23-vuotiaan oululaisen Janitan ensimmäinen julkaisu. Mixtape julkaistaan kokonaisuudessaan 26.5

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

TOKOLA666:
Spotify | |

 

 


Käärijä – Cha Cha Cha (Reggae Mix)

Jättihitti Cha Cha Cha:n reggae-versio tehtiin alun perin Euroviisujen Youtube-kanavalle, jonne kaikki kilpailijat ovat tehneet uudelleenversiointeja kisabiiseistään. Suurin osa kilpakumppaneista teki akustisia versioita lauluistaan, mutta suurina reggae-faneina Käärijä ja tämän tuottaja päättivät tehdä jotain muuta. Fanit rakastivat reggae-versiota niin paljon, että se päätettiin julkaista tiistaina 9.5.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Käärijä:
Spotify | | |Facebook