5.5.2023
KOTIMAISIA UUTUUKSIA / VKO 18


Mouhous – Ihminen

Energisesta liveshowstaan tunnettu ja lukuisia Emma-ehdokkuuksia kerännyt Mouhous julkaisi uuden singlen nimeltä Ihminen. Uudella kappaleellaan Mouhous palaa koneellisempaan ja bassovoittoisempaan soundiin, josta he tulivat alunperin tutuiksi. Ihminen on tehty yhdessä tuottaja Samuli Sulkun kanssa.

– Haluttiin palata takas siihen mielentilaan bändin alkuajoille, jolloin tehtiin vaan hyvii biisei, pidettiin hauskaa studiolla, pelleiltiin soundien kanssa eikä mietitty liikaa isoa kokonaisuutta. Alettiin kokkaa sitä samaa nakkikeittoo mut uudella twistillä. Tää on meiltä teille, suodattamaton, uusi wanha Mouhous ❤️, trio kertoo

Mouhous julkaisi debyyttialbuminsa I Hate Mouhous helmikuussa 2020 ja se on rikkonut platinrajan striimaamalla yli 30 miljoonaa kertaa Spotifyssa. Mouhous sai albumilla huikeat neljä Emma-ehdokkuutta Emma Gaalassa 2021, jossa he myös esiintyivät. Yhtyeen viimeisin albumi, viime syksynä julkaistu Masennust & massii on striimannut kultaa ja sai kolme Emma-ehdokkuutta. Monakosta, Valentinista ja Van Hegenistä koostuva Mouhous on alunperin Jyväskylästä ponnistava kolmihenkinen kokoonpano, jonka juuret ovat rap-musiikissa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Mouhous:
Spotify | Instagram | TikTok | Facebook

 


Isaac Sene – La Perla

Isaac Senen sensuelli uusi single La Perla kuljettaa kohti artistin kesäkuussa julkaistavaa afropop-vaikutteista EP:tä. Kokonaisuudelta julkaistiin maaliskuussa ensimmäinen kappale, Molemmat itkee (feat. Turisti). Jambon ja Pepe Jean jr:n kanssa tehty La Perla viittaa italialaiseen luksusalusvaatebrändiin.

– Mulla oli edellisessä parisuhteessa veto, että jos ollaan kuusi vuotta yhdessä, niin ostan mun kumppanille minkä vaan setin La Perlalta. Ei päästy ihan sinne asti, eli La Perlat jäi ostamatta, mutta saatiin aikaan hyvä biisi, Isaac naurahtaa

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Isaac Sene:
Spotify | Instagram | TikTok | Facebook

 


Madboiali – Lifestyle (feat. DAVI)

Babyfacelle sainatut Madboiali ja DAVI kuullaan ensimmäistä kertaa yhteisellä kappaleella tänään julkaistulla Lifestyle-singlellä. Kappaleen tyylikäs tropical-soundi ja afrobeat-vaikutteinen tunnelma johdattaa täydellisesti kohti kesää.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland & Babyface. Music & Publishing
noora.karki@warnermusic.com

Madboiali:
Spotify | Instagram | TikTok

 


SMURDHY, Chede – Särkyneit sydämii

Babyfacen tuoreimmat sainaukset, nuoret melodiset rap-artistit SMURDHY ja Chede julkaisivat uuden singlen Särkyneit sydämii. 18-vuotias Kokkolasta ponnistava SMURDHY ja 17-vuotias espoolainen Chede julkaisivat ensimmäisen yhteisen biisinsä Naiivi muutama kuukausi sitten, jota on striimattu tähän mennessä lähes miljoona kertaa. Debyytti-EP:tään työstävän kaksikon uusi kappale on myös ollut jo ennakkoon kovassa nosteessa Tiktokissa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland & Babyface. Music & Publishing
noora.karki@warnermusic.com

SMURDHY:
Spotify | Instagram | TikTok

Chede:
Spotify | Instagram |TikTok

 


Serafiina – Player

Monspin artistilupaus Serafiina jatkaa tienraivaamistaan kotimaisella r’n’b & pop-kentällä. Uusi positiivista röyhkeyttä huokuva single Player antaa esimakua artistin kesäkuussa julkaistavalta debyytti-EP:ltä. Serafiina kertoo halunneensa käsitellä kappaleella nykymusiikissa korostuneita maskuliinisia teemoja naisen näkökulmasta. Tyylikkäillä, erilaisilla klubisoundeilla leikittelevillä singlejulkaisuillaan vakuuttanut Serafiina on julkaissut aiemmin musiikkia myös Sebastian Noton ja KAIP:in kanssa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Serafiina:
Spotify | Instagram | TikTok


Ilta- Susi

Suomen taitavimpiin tulkitsijoihin lukeutuva Ilta julkaisi tänään uuden hurmaavan Susi-nimisen kappaleen. Biisi on Iltan, Kerttu Suonpään, ja Väinö Walleniuksen yhteinen sävellys ja sanoitus. Valovoimaisen Iltan vahvuus on kyky heittäytyä tunnelmasta toiseen. Artistina Ilta haluaa antaa kuulijoilleen sen, mitä musiikki on hänelle antanut: Väylän tuntea tunteita laidasta laitaan ja käsitellä elämän iloja ja suruja.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com

Ilta:
Spotify | Instagram | TikTok | Facebook