26.4.2023
KÄÄRIJÄ MUKANA ANTTI TUISKUN UUDELLA SINGLELLÄ!

Antti Tuisku yllättää railakkaalla yhteiskappaleella Käärijän kanssa! Riemastuttava Auto jää -single julkaistaan tänä perjantaina. Kappale huokuu niin vappuun kuin MM-kisoihinkin kuuluvaa juhlahumua, mutta on artistien mukaan Suomen vastuullisin juomalaulu.

– Auto jää -single sai alkunsa taannoisessa illanvietossa kuullusta puheesta, jossa yksi juhlijoista ilmaisi näyttävästi: ”Seuraa jäätiedotus, auto jää”. Tästä hulvattomasta puheenvuorosta lähdimme Jurekin, Kalle Lindrothin ja Kaisa Korhosen kanssa rakentamaan hauskaa ja menevää pop-kappaletta, mutten kuitenkaan halunnut tehdä kappaletta yksin. Onnekseni Käärijä innostui kappaleesta kovasti ja lähti kanssani tälle seikkailulle, jonka lopputuloksena loimme historian vastuullisimman juomalaulun! Antti Tuisku kuvailee.

– Oli todella suuri kunnia tehdä Antin kanssa biisi ja tutustua kaveriin. Olen itse asiassa heittänyt toiveen yhteistyöstä ilmoille jo pidemmän aikaa sitten, ja nyt se sitten näköjään tapahtui! Toivon, että voidaan biisin kunniaksi mennä Antin kanssa pian drinkeille ja jättää auto kotiin, Käärijä täydentää.

Parhaillaan viimeisellä omalla areenakiertueellaan keikkailevan Antti Tuiskun artistiura päättyy massiiviseen show’hun Ruisrockissa heinäkuussa. Tuisku julkaisee kesäkuussa vielä uransa viimeisen albumin. Valtavaan suosioon noussut Käärijä puolestaan edustaa toukokuussa Suomea Euroviisuissa triplaplatinaa streamanneella Cha cha cha -jättihitillään. Käärijä valloittaa Helsingin Jäähallin Black Boxin lauantaina 20. toukokuuta.

Lataa promokuvat täältä!

Antti Tuisku:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/anttituisku

Käärijä:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/kaarija

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com