21.4.2023
KOTIMAISIA UUTUUKSIA / VKO 16


Cledos, ibe – Kauemmas

Suomiräpin kärkinimiin kuuluvat Cledos ja ibe yhdistävät voimansa uudella kappaleella Kauemmas. Biisin hypnotisoivasta tuotannosta vastaavat MD$ ja Fractious Frank. Cledosta ja ibeä on aikaisemmin kuultu yhdessä iben debyyttialbumilta löytyvältä Sokeri-kappaleella sekä Emma-ehdokkuudellakin huomioidulla, triplaplatinaa striimanneella Samma Gamla Vanliga remixillä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland & Babyface. Music & Publishing
noora.karki@warnermusic.com

Cledos:
| | Facebook | Spotify


Averagekidluke – Angel of the Streets

Angel Of The Streets -singlellä Averagekidluke palaa trap-juurilleen. Kappaleen on tuottanut Averagekidluken DJ, kovassa nosteessa oleva nuori tuottajalahjakkuus Wille Mannila. Angel Of The Streets kuullaan myös Averagekidluken tulevalla EP:llä.

– Viime vuosina olen kokeillut erilaisia soundeja ja matkustanut paljon tehden musiikkia uusien ihmisten kanssa. Kun aloitin urani vuonna 2018, laitoin ulos trap-biisejä ystäväni, DJ:ni ja päätuottajani Wille Mannilan kanssa, ja sen jälkeen emme ole julkaisseet yhdessä mitään. Tuntuu oikealta laittaa ulos tämä biisi, joka on tehty yhdessä sen ihmisen kanssa, joka kannusti mua tekemään musiikkia kaiken alussa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

Averagekidluke:
| | Spotify


Tupe. – Mitä kuuluu

Tuhma Musicin tuorein sainaus Tupe. julkaisi tänään uuden singlen Mitä kuuluu. Kappale kertoo vuoropuhelusta vanhan ystävän kanssa vuosien jälkeen.

– Biisi on keskustelu jonkun sellasen ihmisen kanssa, kuten entisen parhaankaverin kanssa, joka oli jossain vaiheessa, ku perheen jäsen. Mut sit tiettyjen ihmistenkaa se suhde voi muuttua sellaseks et te ette enää tunne. Ni toi biisi on ”jälleen näkeminen” ja keskustelu tälläsen ihmisen kanssa, Tupe kertoo.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Tupe.:
| Spotify


ABREU – Eilisen mä

Supersuosittu ABREU julkaisi tänään odotettua uutta musiikkia! Itsevarmuutta ja 2000-luvun r’n’b-soundeja huokuva EIlisen mä -single käynnistää samalla lähtölaskennan kohti vauhdikasta keikkakesää, jonka aikana nähdään artistin tähänastisen uran isoimpia keikkoja. Singlen tuotannosta vastaa artistin luottotiimi, Los Rollos -tuottajaduo.

– Eilisen mä kertoo siitä hetkestä kun uskallat todeta ääneen, että nyt riittää, tajuat miten arvokas oot ja päästät irti huonosta suhteesta. En malta odottaa, että päästään tuomaan tän biisin itsevarmuutta vyöryvä asenne ympäri Suomen. Edessä on mun elämäni kovin keikkakesä uuden kokoonpanon kanssa superkovalla pop-show’lla, mihin oon antanut aivan kaikkeni!

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

ABREU:
| | FacebookSpotify

 


LINDA – Pienii kuolemii

Tuore Mökkitie Recordsille sainattu artisti LINDA julkaisi tänään debyyttisinglensä Pienii kuolemii. Kappale on yhdessä Joni Rahkolan ja Tapio Heinilän kanssa sävelletty sekä sanoitettu ja se on Tapio Heinilän tuottama. LINDALLA on pitkä musiikillinen tausta ja kappaleissa yhdistyy rocktausta popmusiikkiin.

– Pienii kuolemii kertoo intohimosta ja hetkiin tarttumisesta. Biisissä on tiivistetty kaikkien elämän väärien ihmisten kanssa koetut parhaimmat hetket, LINDA kuvailee biisiä

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

LINDA:
| | Spotify

Viikon albumijulkaisu


AHTI – Normijäbä

Suomiräpin kuumimpiin nimiin noussut AHTI julkaisi tänään odotetun debyyttialbuminsa Normijäbä. Monipuolisella flowllaan ja vakuuttavilla esiintymisillään suomiräpin kärkinimien joukkoon noussut AHTI esittelee debyyttialbumillaan artistille tuttua soundia ja taitavia kirjoitustaitojaan.

– Ensimmäinen jakso mun uralla, debyyttialbumi. Olen itse laittanut tähän projektiin äärettömästi aikaa ja sydäntä. Täs ei oo yhtään huonoa biisiä tai niin kutsuttuja täyttöbiisejä. Halusin, et tähän ei tuu hirveesti fiittejä ja yleisö voi oikeesti tutustuu muhun artistina tän levyn kautta, AHTI kertoo.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

AHTI:
| TikTok| Spotify