21.4.2023
AHTI JULKAISI ODOTETUN DEBYYTTIALBUMINSA NORMIJÄBÄ

Suomiräpin kuumimpiin nimiin noussut AHTI julkaisi odotetun debyyttialbuminsa Normijäbä tänään 21. huhtikuuta. Monipuolisella flowllaan ja vakuuttavilla esiintymisillään suomiräpin kärkinimien joukkoon noussut AHTI esittelee debyyttialbumillaan artistille tuttua soundia ja taitavia kirjoitustaitojaan.

– Ensimmäinen jakso mun uralla, debyyttialbumi. Olen itse laittanut tähän projektiin äärettömästi aikaa ja sydäntä. Täs ei oo yhtään huonoa biisiä tai niin kutsuttuja täyttöbiisejä. Halusin, et tähän ei tuu hirveesti fiittejä ja yleisö voi oikeesti tutustuu muhun artistina tän levyn kautta, AHTI kertoo.

Juuri julkaistulta debyyttialbumilta löytyvät muun muassa aiemmin julkaistut singlet Kaikkee sitä kuulee, Mitä sul oli mieles ja Yksinkertaista (feat. Costi), mitkä ovat parhaimmillaan olleet yhtäaikaisesti Spotify top 50 -listalla. Platinarajan yli 4 miljoonalla striimillä rikkonut Yksinkertaista (feat. Costi) on julkaisustaan asti pysytellyt Spotifyn top 50 -listalla ja viime vuoden lopussa julkaistu Mitä sul oli mieles on striimannut kultaa yli 2 miljoonalla striimillä.

Albumin julkaisun yhteydessä toteutetaan myös levyjulkkarikeikat Porvoossa ja Helsingissä:

28.4. Kliffa, Porvoo
19.5. Kafe Koma, Helsinki

Lataa promokuvat tästä!

AHTI

YouTube
Spotify
warnermusic.fi/ahti

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Eetu Viitanen / Warner Music Live
kolossimanagement@gmail.com