14.4.2023
TEFLON BROTHERSILTA JA POJULTA YHTEISBIISI – MYRSKYN JÄLKEEN LAINAA KARI TAPION IKONISTA KAPPALETTA

Useita jättihittejä tahkoneet Teflon Brothers ja Poju yhdistävät voimansa Kari Tapion Myrskyn jälkeen -kappaleen uudelleenversioinnilla. Biisi on tehty yhdessä Camu Creutzin sekä Vuoden tuottaja- ja Vuoden musiikintekijä -palkinnoilla viimeisimmässä Emma gaalassa palkitun Jonas Ohlssonin kanssa. Urheiluhuumaan sopiva kappale sai musiikkivideoineen ensiesityksensä maanantaina loppuunmyydyllä Nokia Areenalla Tapparan ja HIFK:n jääkiekko-ottelussa. Katso vaikuttava musiikkivideo täältä.

 Tutustuin Kari Tapion musiikkiin vuosia sitten, kun omassa elämässä oli vaikeita aikoja. Biisien sanat ja Karin ääni antoivat lohtua ja toivoa tulevasta ja sitä ne tekevät edelleen. Jos Kari selvisi myrskyt, tuulet ja tuiskut, niin Karin biisejä kuunnellessa tulee vain sellainen olo, että kaikki kyllä järjestyy ennen pitkää, kertoo Poju.

Oltiin Pojun kanssa taksissa ja kysyin kuskilta, saisinko laittaa omaa musaa. Laitoin Myrskyn jälkeen -biisin soimaan ja sanoin, että tässä on muuten kova biisi. Pojukin diggaili sitä ja alkoi laulamaan mukana. Todettiin, että tehdään tästä yhdessä biisi, Teflon Brothersin Heikki Kuula kertoo kappaleen synnystä.

Teflon Brothers on lukuisista hiteistä tunnettu yhtye, jonka muodostavat rap-artistit Pyhimys, Heikki Kuula ja Voli. Lähes 20-vuotisen uran aikana Teflon Brothers on muun muassa etsinyt uutta jäsentä nettihuutokaupassa, laulattanut suomalaisia yli 20 miljoonaa striimanneilla Pämppää ja Hubba Bubba -kesähiteillään ja pyrkinyt Euroviisuihin yhdessä eurodance-kuningatar Pandoran kanssa.

Poju nousi räjähdysmäisesti koko Suomen tietoisuuteen vuonna 2011 Poika saunoo -kappaleella, joka ilmiöityi Suomen voitettua jääkiekon maailmanmestaruuden. Poika saunoo oli ylivoimaisesti vuoden 2011 myydyin kappale Suomessa. Vuonna 2017 julkaistusta Esson baariin -biisistä syntyi jälleen koko kansan suosikki, jota on striimattu yli 20 miljoonaa kertaa.

Lataa promokuva täältä
Kuvaaja: Peyman Iyânah

Teflon Brothers:

Spotify

Poju:

Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com