14.4.2023
SARA BEE ON MONSPIN UUSIN KINNITYS – RAP-BIISI PICK ME ULKONA NYT!

Monsp on sainannut monipuolisen artistilupaus Sara Been, joka hurmaa lahjakkuudellaan ja asenteellaan. Tänään julkaistu single Pick Me on anteeksipyytelemätön rap-biisi, jolla Sara haluaa nostattaa kuulijan itsetunnon huippuihin. Saran ja EBENin tekemään kappaleeseen julkaistiin tänään myös lyriikkavideo. Katso se täältä.

Tää on just se biisi minkä laitat soimaan kun haluut feel like a bad bish. Jokanen mimmi ansaitsee prinsessakohtelua, ja jos joku ei ymmärrä sun arvoo, niin lähetä sille tää biisi, Sara kertoo Pick Me -kappaleesta.

– Oon niin innoissani siitä että oon löytänyt mun kodin Monspilta ja saan tehdä töitä ihanien mimmien kanssa. Mulle on aina ollu tärkeetä tehdä asiat omannäkösesti ja Monspilla mun visio nähtiin ja kuultiin.

Sara Bee on 23-vuotias karismaattinen artisti, joka yhdistelee sujuvasti räppiä, r’n’b:tä ja poppia suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa. Saran musiikissa tämän juuret Algeriasta ja Suomesta yhdistyvät amerikkalaisiin esikuviin Doja Catista Nicki Minajiin. Soundimaailmassa voi kuulla kaikuja myös 2000-luvun alusta, joka onkin musiikillisesti Saran suosikkiaikakausi. Aiemmin Sara on vakuuttanut muun muassa Nuppu Oinaan Herkkis-kappaleella, joka nousi Spotifyn Top 50 -listalle ja ilmiöityi TikTokissa.

Lataa promokuvat täältä
Kuvaaja: Youcef Beldjerd

Sara Bee:

Spotify
warnermusic.fi/sarabee

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com