12.4.2023
KOTIMAISIA UUTUUKSIA / VKO 15

Kotimaisia uutuuksia // vko 15

 

STIG – Anneli

Lukuisista hiteistään tunnettu STIG julkaisi tänään uuden kappaleen Anneli. Biisi on energinen ja tarttuva kappale, joka kertoo rakkaustarinan lumoavasta Annelista. Kappale on STIGIN ja Kiron säveltämä ja sanoittama. Kiro on myös tuottanut kappaleen.

Olen innoissani tästä biisistä! Sen sanoitukset kertovat tarinan kauniista Anneli-nimisestä naisesta, jonka läsnäolo saa sydämen sykkimään kovempaa. Toivon, että kuulijat voivat samaistua kappaleen tunnekuohuihin ja löytää siitä kauniita sävyjä, STIG kuvailee kappaletta.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

STIG:
| Facebook | | Spotify

Sara Bee – Pick Me

Sara Bee on juuri Monspille kiinnitetty artistilupaus, joka yhdistelee sujuvasti r’n’b:tä, räppiä ja poppia suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa. Saran musiikissa kuuluvat juuret Algeriasta ja Suomesta sekä rakkaus 2000-luvun alun soundimaailmaa ja amerikkalaisia esikuvia kuten Doja Catia ja Nicki Minajia kohtaan. Saran uusi single on anteeksipyytelemätön rap-biisi nimeltä Pick Me.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

Sara Bee:
| | Spotify

Teflon Brothers x Poju – Myrskyn jälkeen

Muun muassa Poika saunoo -kappaleesta tuttu Poju ja lukuisista jättihiteistä tunnettu Teflon Brothers yhdistävät voimansa Kari Tapion Myrskyn jälkeen -kappaleen uudelleenversioinnilla. Biisi on tehty yhdessä Vuoden tuottaja- ja Vuoden musiikintekijä -palkinnoilla viimeisimmässä Emma gaalassa palkitun Jonas Ohlssonin kanssa. Urheiluhuumaan sopiva kappale sai musiikkivideoineen ensiesityksensä maanantaina loppuunmyydyllä Nokia Areenalla Tapparan ja HIFK:n jääkiekko-ottelussa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

Teflon Brothers:
| Facebook | | Spotify

 

Viikon albumijulkaisu:

Kingston Wall – I (2023 Mix)

Lähtemättömän jäljen suomalaiseen rock-historiaan jättäneen Kingston Wall -yhtyeen albumitrilogia julkaistaan uudelleen miksattuna ja masteroituna. Levyjen uusista miksauksista vastaa Kingston Wallin livemiksaajana toiminut Robert Palomäki, joka osallistui myös yhtyeen II ja Tri-Logy -albumien äänityksiin.

Ensimmäisenä julkaisuvuoroon ehti yhtyeen vuoden 1992 studioalbumi I, jonka maaliskuussa ilmestynyt vinyylipainos myi nopeasti loppuun ja nosti albumin Suomen virallisen albumilistan sijalle 5. Nyt albumi julkaistaan myös digitaalisesti ja cd:nä.

Kingston Wallin uudelleen miksatut albumit julkaistaan noin puolen vuoden välein toisistaan. II ilmestyy syksyllä 2023 ja keväällä 2024 on Tri-Logy-levyn vuoro. Näiden levyjen lisäksi tullaan julkaisemaan myös uutta livemateriaalia vuoden 2019 Kingston Wall by J.Jylli, Kuoppis & Brothers Von Hertzen -kiertueelta.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com / 040 846 0116

Kingston Wall:
Facebook | Spotify

 

Viikon musiikkivideo:

Teflon Brothers x Poju – Myrskyn jälkeen

 

Viikon nosto:

Käärijä – Cha Cha Cha – Faustix remix

Tuplaplatinaa striimanneesta ja kansainväliseksi ilmiöksi kasvaneesta Cha Cha Cha:sta julkaistaan Faustixin tekemä klubiremix. Faustix on tanskalainen DJ, joka on kerännyt satoja miljoonia striimejä menestyksekkäillä remixeillään. Kansainvälistä mainetta nauttiva Faustix on aiemmin tehnyt yhteistyötä muun muassa Diplon kanssa.

Faustix:
Instagram | Facebook | TikTok | Spotify