6.4.2023
BENJAMIN JULKAISEE ODOTETUN SINGLEN MINÄ-MINÄ-MAA PERJANTAINA

Benjamin julkaisee perjantaina 7.4. voimaannuttavan Minä-Minä-Maa -singlen. Kappale jatkaa artistin määrätietoista matkaa kohti kotimaisen pop-kentän kuninkuutta. Biisin tuotannosta vastaa edellisen Hoida mut –hitin tavoin Atso Soivio.

– Biisi kertoo siitä, kun jätät markkinat ja päätät ryhtyä itsesi kuumimmaksi ja parhaaksi rakastajattareksi. Minä-Minä-Maa on paikka, joka on juuri sitä miltä se kuulostaa: rakkauden, itsearvostuksen ja itsemääräämisoikeuden mekka, Benjamin kertoo

Uuden Musiikin Kilpailulla vuotensa startannut artisti kiertää parhaillaan Suomea mittavalla klubikiertueella, jonka ensimmäiset keikat ovat olleet jo loppuunmyytyjä. Benjaminin kehuttu uusi liveshow rantautuu kesällä myös Suomen suurimmille festivaaleille.

Lataa promokuvat täältä

Kevään keikat:
12.04. Mango, Oulu
14.04. The Circus, Kuopio
15.04. Wintti, Lahti
21.04. Ilona, Seinäjoki
22.04. Utopia, Turku
28.04. Ilona, Oulu
29.04. Halfmoon Nightclub, Rovaniemi
05.05. Babylon Club, Helsinki
06.05. Babylon Club, Helsinki
13.05. Rytmikorjaamo, Seinäjoki
19.05. Eikan Pub, Järvenpää

Benjamin:

Facebook
Spotify
warnermusic.fi/benjamin

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com