3.4.2023
VILLE AHTIAINEN ON NIMITETTY WARNER MUSIC LIVEN UUDEKSI JOHTAJAKSI

Suomen suurimman kotimaisen musiikin ohjelmatoimiston Warner Music Liven uudeksi johtajaksi on nimitetty Ville Ahtiainen. Ahtiainen on työskennellyt viimeiset viisi vuotta Warner Musicin kaupallisena johtajana. Uudessa roolissaan Ahtiainen raportoi Warner Music Finlandin toimitusjohtajalle Niko Nordströmille.

Ville Ahtiainen on viihteen liiketoimintapuolen moniosaaja, jonka menestyksekäs, yli kymmenen vuoden ura kattaa molemmat hänen intohimonsa – musiikin ja urheilun. Ahtiainen tunnetaan Valtteri Bottaksen agenttina sekä työstään Warner Music Finlandin kaupallisena johtajana. Ahtiaisen ainutlaatuinen tapa yhdistää luovuus ja kaupallisuus on voittanut muun muassa monia mainosalan palkintoja.

– Live on Warnerin bisneksen ytimessä ja tärkeä osa meidän toimintoja. Ville Ahtiainen on luotsannut Warnerin Brand & Artists Services –tiimiä yli viisi vuotta hyvällä sykkeellä ja energialla, ja sen menestys ja tulokset ovat myös olleet aivan omaa luokkaansa. Ville on loistava joukkuepelaaja ja oikea henkilö jatkamaan Warner Liven menestyksekästä tarinaa, Niko Nordström sanoo.

– Olen todella innoissani ja täynnä energiaa aloittaessani uuden roolini. Meillä on uskomattoman ammattitaitoinen tiimi, jonka kanssa työstämme kylmiä väreitä musiikin ystäville ympäri Suomea. Pyrimme tulevaisuudessa panostamaan enemmän mm. teknologian ja datan hyödyntämiseen liiketoiminnassamme tavoitteena palvella tehokkaammin niin artisteja kuin yleisöä, Ville Ahtiainen iloitsee.

15 vuotta Warner Music Liveä johtanut Samppa Hartikainen jatkaa yrityksessä artistien J. Karjalainen, Ellinoora, Egotrippi ja Darude agenttina.

Suomen suurimman kotimaisen musiikin ohjelmatoimiston Warner Music Liven rosteriin kuuluvat muun muassa Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Antti Tuisku, Vesala, Ellinoora, Arttu Wiskari, BEHM, Cledos, ABREU, Käärijä, Erika Vikman, Aliisa Syrjä, Pikku G, Etta, J. Karjalainen, Suvi Teräsniska, Isac Elliot, Erin ja Blind Channel. Katso kaikki artistit www.warnermusiclive.fi.

Lisätiedot:
Warner Music Finland / Essi Varila
essi.varila@warnermusic.com