31.3.2023
HITTEJÄ TAKONUT AHTI JULKAISEE VIIMEISEN SINGLEN ENNEN ODOTETTUA DEBYYTTIALBUMIAAN

Debyyttialbuminsa Normijäbä 21. huhtikuuta julkaiseva AHTI julkaisi juuri neljännen singlensä tulevalta albumilta. Kiltti -nimeä kantava single on artistin itsensä mukaan omistettu kaikille kilteille tytöille. Nopealla flowllaan ja vakuuttavilla esiintymisillään suomiräpin kuumimpien nimien joukkoon noussut AHTI tarjoilee uudella singlellä hänelle ominaisen tyylin tuttua soundia.

Uuden singlen lisäksi odotetulta debyyttialbumilta löytyvät muun muassa aiemmin julkaistut singlet Kaikkee sitä kuulee, Mitä sul oli mieles ja Yksinkertasta (feat. Costi), mitkä ovat parhaimmillaan olleet yhtäaikaisesti Spotify top 50 -listalla. Platinarajan yli 4 miljoonalla striimillä rikkonut Yksinkertasta (feat. Costi) on julkaisustaan asti pysytellyt Spotifyn top 50 -listalla ja viime vuoden lopussa julkaistu Mitä sul oli mieles on striimannut kultaa yli 2 miljoonalla striimillä.

Albumin julkaisun yhteydessä toteutetaan myös levyjulkkarikeikat Porvoossa ja Helsingissä. AHTI:n keikkamyyjänä on aloittanut tuoreeltaan Eetu Viitanen. Eetu on juuri aloittanut agenttina Warner Music Livellä. Lisäinfot lipunmyynnistä Warner Music Liven nettisivuilta.

AHTI – Normijäbä levyjulkkarikeikat:
28.4. Kliffa, Porvoo
19.5. Kafe Koma, Helsinki

Lataa promokuvat tästä!

AHTI

YouTube
Spotify
warnermusic.fi/ahti

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Eetu Viitanen / Warner Music Live
kolossimanagement@gmail.com