24.3.2023
TIKTOKISTA TUTTU ARTISTILUPAUS BERTA JULKAISI UUDEN SINGLEN

TikTokista pinnalle noussut, tuore artisti, Berta julkaisi tänään ensimmäisen oman singlensä Pitäisit mua hulluna. Berta on säveltänyt ja sanoittanut kappaleen itse ja sen on tuottanut Samuli Turunen. Kuuntele kappale tästä.

– Kappale kertoo siitä tunteesta, kun on niin ihastunut, että on unelmoinut jo lähestulkoon kaiken toisen kanssa. Kun on kuvitellut jo häät, kodin ja yhteisen tulevaisuuden, koko paketin. Nykyajan treffailukulttuurin takia on kuitenkin liian aikaista sanoa ääneen mitään näistä asioista, ettei vain pelästytä toista pois. Uskon, että tähän jokainen yliajatteleva romantikko samaistuu, mukaanlukien itseni! Berta kuvailee kappaletta.

Mökkitie Recordsille sainattu Berta on tullut tutuksi musiikkiin keskittyvästä sisällöstä TikTokissa, jossa hänellä on yli 167 000 seuraajaa. Alun perin Vaasasta kotoisin oleva artisti on valmistunut musiikinopettajaksi sekä muusikoksi. Bertan kappaleissa käsitellään laajaa tunnekirjoa ja suuria tunteita niin pirskahtelevasta ilosta aina koskettaviin ja haikeansurullisiin balladeihin. Musiikissa yhdistyy vanhaa ja uutta, herkkää ja räväkkää sekä niin kevyitä kuin myös vakaviakin aiheita.

Berta:

Spotify
warnermusic.fi/berta

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com