23.3.2023
ANTTI TUISKU KUTSUU TANSSILATTIALLE UUDELLA SINGLELLÄÄN

Musiikkiuraltaan tänä vuonna jättäytyvä Antti Tuisku julkaisee perjantaina 24.3. tanssilattialle kutsuvan, hypnoottisen Baila por mi -singlen sekä näyttävän musiikkivideon. Kappale käynnistää samalla lähtölaskennan 31.3. alkavalle mittavalle, artistin uran viimeiselle Mayhem-areenakiertueelle.

– Baila por mi syntyi Espanjan sykkeessä marraskuussa 2021. Kaupungin ääniä parvekkeella kuunnellessamme emme voineet vastustaa ajatusta ottaa kitaraa käteen ja alkaa kirjoittamaan. Syntyi tarina joka kertoo yksinäisestä, itseriittoisesta hahmosta, joka täyttää omaa tyhjää sieluaan materialistisilla asioilla. Kappaletta olivat tekemässä kanssani Jurek, Kaisa Korhonen, Kalle Lindroth, Alioune Dia ja Wille Mannila. En ole hetkeen odottanut minkään oman uuden biisin julkaisua näin paljoa!

Suomen popkuningas ja kunnianhimoinen visionääri Antti Tuisku on uransa aikana julkaissut 12 levyä, joista viimeisin pitkäsoitto Valittu kansa nousi avausviikollaan albumilistan ykköseksi ja palkittiin Emma gaalassa Kriitikoiden valintana. Kaiken kaikkiaan Antti Tuiskun musiikkia on kuunneltu suoratoistopalveluissa 250 miljoonaa kertaa ja hänen albumeitaan on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta. Syyskuussa 2022 lähes kolmen vuoden odotuksen jälkeen artisti marssitti Helsingin Olympiastadionille ilmiömäiset Bailantai-spektaakkelinsa. Konsertit asettivat uuden standardin kotimaiselle show’n tekemiselle ja kokosivat paikalle yhteensä yli 70 000 ihmisen jättiyleisön.

Antti Tuisku – Mayhem-areenakiertue
Pe 31.3. Tampere, Nokia Arena
La 1.4. Tampere, Nokia Arena LISÄKONSERTTI
Pe 14.4. Kuopio, Olvi Areena LOPPUUNVARATTU
La 15.4. Lahti, Lahtihalli LOPPUUNVARATTU
Pe 21.4. Seinäjoki, Seinäjoki Areena
La 22.4. Turku, Gatorade Center
Pe 28.4. Oulu, Ouluhalli LOPPUUNVARATTU
La 29.4. Rovaniemi, Lappi Areena LOPPUUNVARATTU
Pe 5.5. Helsinki, Jäähalli LISÄKONSERTTI
La 6.5. Helsinki, Jäähalli
Liput alk. 49,90 € + tilausmaksut (alk. 1,50 €) lippu.fi:sta

Antti Tuisku:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/anttituisku

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com