10.3.2023
BABY BLU JULKAISI UUDEN SINGLEN – DEBYYTTIALBUMI ULOS HUHTIKUUSSA

Baby Blu julkaisi tänään Emma Salokosken Veden alla -kappaletta samplaavan Matka-singlen. Yhdessä Yrjänän kanssa kirjoitettu ja tuotettu kappale syntyi Lapin reissulla. Matka on artistin viimeinen single ennen huhtikuussa julkaistavaa debyyttialbumia. Kuuntele kappale täältä!

 Matka-biisi syntyi matkalla takaisin pitkältä Lapin reissulta. Kyseinen reissu sisälsi paljon sisäänpäin katsomista ja oli sukellus siihen, mitä tarkoittaa olla minä. Huomasin, että samat pahat asiat, joita olin reissuun paennut, löytyi oman pään sisältä. Vaikka biisi kertoo matkasta, kutsuu se siis introspektioon, kertoo Baby Blu.

– Emma Salokosken Veden alla on tuttu kappale lapsuudestani. Se on yksi äitini lempibiiseistä ja hän lauleskeli sitä usein kotona. Kappaleen säveltäjä Eero Heinonen on myös vanhempieni ystävä ja hän soitti sitä kitaralla kotonamme, kun olin nuori.

Baby Blu huumaa kuulijan henkilökohtaisella tarinankerronnalla sekä omaperäisellä ja pehmeällä soundilla, joka kuulostaa siltä, miltä “baby blue” -väri näyttää. Nouseva hip hop -artisti on käynyt lapsuudesta asti intensiivisen musiikkikasvatuksen, ja jazz-rumpaliksi opiskelleen Baby Blun monipuolinen musiikillinen tausta kuuluu yllätyksellisenä genrejen sekoitteluna.

Lataa promokuvat täältä
Kuvaaja: Lumi Hartikainen

Baby Blu:
Spotify 
Instagram 
TikTok

Lisätiedot & haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com