10.3.2023
AVERAGEKIDLUKEN UUSI SINGLE ULKONA – MUKANA KANADALAINEN BOSLEN

Warner Music Finlandin ja Parlophone UK:n sainaama Averagekidluke julkaisi tänään uuden singlen Fuck the World. Kappaleella on mukana kanadalainen nousussa oleva hip hop -artisti Boslen, joka on huomioitu Vuoden rap-albumi -ehdokkuudella 2023 Juno Awards -palkintogaalassa. Niko Hirvimäen käsialaa oleva musiikkivideo on kuvattu Tukholmassa, missä Averagekidluke ja Boslen tapasivat ja äänittivät kappaleen.

– Vaikka oonkin sosiaalinen ihminen, välillä sosiaalinen patteri kuluu loppuun ja päädyn mielentilaan, jossa en kestä ihmisiä, jotka ei oikeasti tunne mua. Silloin ”Fuck the World” -mindset herää. Biisi kuvastaa sitä tunnetta, kun puhun mun tyttöystävän kanssa puhelimessa bileiden jälkeen, ja haluaisin vain olla hänen kanssaan random tuttujen sijaan, Averagekidluke kertoo.

– Biisin kirjoittamisen jälkeen sain puhelun kaveriltani, tuottaja Gino Nanolta, joka oli Tukholmassa tekemässä musaa Boslenin kanssa. Gino pyys mua mukaan työstämään Boslenin projektia, ja lähetin sille ”Fuck the World” -biisin demon ja sanoin että jos Boslen haluaa biisille mukaan, niin lennän seuraavana aamuna Tukholmaan ja viimeistellään se yhdessä.

Averagekidluke on 21-vuotias suomalais-amerikkalainen hip hop -artisti. Averagekidluke löydettiin Soundcloudista vuonna 2020 ja hän on sittemmin kerännyt yli 20 miljoonaa striimiä, Emma-ehdokkuuksia sekä useita Suomen Spotify Top 50 -sijoituksia. Artisti on kirjoittanut kappaleita useille kansainvälisille hip hop -artisteille kuten Iann Diorille, Internet Moneylle ja 24kGoldnille ja työskennellyt lukuisien huipputuottajien, kuten Nick Miran (Juice WRLD), Haanin (The Kid LAROI), Young Chencsin (Central Cee) ja Wallis Worldin kanssa (Drake, Jack Harlow).

Lataa promokuvat täältä
Kuvaaja: Niko Hirvimäki

Averagekidluke:
Spotify 
Instagram 
TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com 

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com