3.3.2023
TIKTOKISTA PINNALLE NOUSSUT TUPE. SOLMI LEVYTYSSOPIMUKSEN TUHMA MUSICIN KANSSA

Turkulaislähtöinen, melodista räppiä tekevä Tupe. julkaisi tänään ensimmäisen singlensä MTV3 Tuhma Musicin kautta. Aiemmin useamman vuoden omakustanteisesti musiikkia julkaissut artisti on säveltänyt, sanoittanut ja tuottanut kappaleen itse. Viime joulukuussa hän latasi MTV3:sta pätkän TikTokiin, jossa siihen törmäsi Tuhma Musicin perustaja costee. Hän laittoi Tupelle heti viestiä ja kysyi voisiko kuulla myös muita demoja:

Niis demois oli selkeesti heti sitä jotain ja ehdotin että nähtäis. Selvis et Tupe on Turun Varissuolta kotosin, mikä myös selkeesti noissa demoissa kuului. Tupe on kadehdittavan hyvä kirjottaja ja osaa vangita biiseihin mm. just sitä lähiöelämää ja oikeita tunteita. Mahtavaa saada Tupe. osaksi Tuhma Musicia”, costee kertoo.

Tupe. on 22-vuotias artisti, joka aloitti musiikkiuransa vuonna 2012 AnkkaRäp-ohjelmasta. Karu Kopla-kokoonpanolla kilpailun voittanut Tupe teki musiikkia muutaman vuoden isommalla porukalla, mutta 2015 aloitti työstämään soolouraansa. Kappaleisiinsa artisti on saanut aina ideoita omasta elämästään. Hän haluaa kääntää elämän hyvät ja huonot asiat biiseiksi:

Tänään julkaistu biisi kertoo mun lähtökohdista, jotka ei aina oo ollu ehkä mitkään maailman ihanteellisimmat. Omaan juttuun luottamalla niistä ollaan päästy kumminki yli. Haluun tehä sellasta musaa ja ehkä sellasta soundii mitä Suomessa en ite ainakaa oo älyttömästi kuullu. Mun musan teko on aina ollut aika omatoimista, vaikka nykyään teen yhteystyötä myös eri tuottajien kanssa. Jussin (costee) kanssa meillä kemiat natsas hyvin ja tuli sellanen fiilis et Tuhma Music on oikee talli mulle”, Tupe. kertoo.

Oman musiikkinsa kanssa Tupe on tinkimätön, hänellä on vahva fiilis ja visio omasta tekemisestä. Valmiina on jo useampi kappale, joiden julkaisu on luvassa tänä vuonna.

Kuuntele kappale tästä.

Lataa Tupen promokuva täältä
Kuvaaja: Julius Konttinen

Tupe.
Spotify 
TikTok 
Instagram
warnermusic.fi/tupe

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com