27.2.2023
UMK-VOITTAJA KÄÄRIJÄ EDUSTAA SUOMEA EUROVIISUISSA 2023!

Käärijä on vuoden 2023 Uuden Musiikin Kilpailun voittaja! Energisestä lavashowsta tunnettu Käärijä sai ylivoimaisesti eniten sekä  yleisöääniä että kansainvälisen raadin ääniä ja valikoitui Suomen euroviisuedustajaksi. UMK-lähetys tavoitti lauantaina 2,1 miljoonaa katselijaa. Ääniä annettiin tänä vuonna yli 230 000 kappaletta.

Huhhuh! Mahtava fiilis! Suuri kunnia lähtee edustamaan Suomea Euroviisuihin. Haluun kiittää kaikkia äänestäjiä ja ihmisiä, jotka ovat olleet matkan varrella tukenani. Tämä on ollut yksi hienoimpia hetkiä oman elämäni varrelta. Nyt käännetään katseet kohti Liverpoolia ja keskitytään shown hiomiseen, jotta saadaan se kaikkein kirkkain palkinto tuotua pitkän odotuksen jälkeen Suomeen. It’s crazy, it’s party! Käärijä kommentoi tunnelmiaan voiton jälkeen.

Käärijä nähdään myös ensimmäistä ja toista kertaa Tavastialla perjantaina 9.6.2023. Ensimmäinen alkuillan keikka myytiin nopeasti loppuun ja lisäkeikka järjestetään myöhemmin samana iltana. Liput lisäkeikalle tulevat myyntiin 28.2. klo 9 Tiketissä. Luvassa on takuuvarma paidaton megashow!

Vuoden 2023 Euroviisut järjestetään Liverpoolissa toukokuussa 9.-13.5.

Käärijä:

Facebook

Spotify
warnermusic.fi/kaarija

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com