24.2.2023
SPOTIFYN YKKÖSEKSI EDELLISELLÄ JULKAISULLAAN NOUSSEEN DAVIN UUSI SINGLE ON JO ENNAKKOON TIKTOK-ILMIÖ

YleX Läpimurto 2023 –listalle nostettu, kovassa nousukiidossa oleva melodinen rap-artisti DAVI julkaisi tänään 24.2. uuden singlen LOL. Järjettömään suosioon jo ennakkoon tuhansilla videoilla TikTokissa kasvanut LOL jatkaa DAVIn matkaa kohti artistin debyyttialbumia. DAVI kertoo kappaleen sisältävän kevyestä nimestään huolimatta myös syvemmän omakohtaisen kulman.

Tää biisi syntyi, kun haluisin testata jotain uutta soundii. Biisin hookista tuli aika hauska, mutta verseen kohdalla halusin sanoo vastapainoks jotain syvempää mun henkilökohtaisesta elämästä”, DAVI kertoo.

Kuuntele LOL tästä!

Warner Musicin alla toimivalle Babyfacelle sainattu 20-vuotias DAVI nosti tekemisensä uudelle tasolle viime vuonna julkaisemallaan Rakastunu Gangstaa feat. Ardian Bujupi Lotto remixillä. Saksalais-albanialaisen Ardian Bujupin kanssa yhteistyössä tehty kappale nousi suoraan julkaisustaan Spotifyn ykköseksi sekä radioiden soittolistoille. Nyt jo platinaa striimannut kappale on vakiinnuttanut DAVIn paikkaa Suomen kiinnostavimpien rap-tulokkaiden joukossa. Suursuosiosta myös TikTokissa nauttiva artisti nousi viime vuonna TikTokin eniten uusia seuraajia keränneiden kotimaisten artistien kärkeen. Parhaimmillaan DAVIn videoita on katsottu sovelluksessa yhteensä miljoonia kertoja.

Lataa uudet promokuvat tästä!

DAVI:
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/DAVI

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Babyface & Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Niko Kovasin / Warner Music Live
niko.kovasin@warnermusic.com