20.2.2023
SKRILLEX, FRED AGAIN.. JA FOUR TET MYIVÄT MINUUTEISSA LOPPUUN IKONISEN MADISON SQUARE GARDENIN

Skrillex, Fred again.. ja Four Tet ilmoittavat tänä keskiviikkona esiintyvänsä New Yorkin Madison Square Gardenissa tulevana lauantaina 18. Helmikuuta. Lyhyestä varoitusajasta huolimatta ikoninen areena myytiin loppuun kolmessa minuutissa. Vaikka he ovat jo soittaneet kolme viime hetken keikkaa yhdessä Lontoon ikonisimmissa keikkapaikoissa, Troxyssa ja Electric Ballroomissa, on tämä ensimmäinen kerta, kun he tuovat yhdessä juhlat Yhdysvaltoihin. New Yorkissa tapahtuvan yllätyskeikan vieraat ilmoitettiin Japanissa ulkomainoksessa – keikalla tullaan näkemään muun muassa Kid Cudi, Justin Bieber, Don Toliver ja PinkPantheress.

Kolme ystävystä ovat asuneet tämän viikon yhdessä New Yorkissa työskennellen uuden musiikin parissa. He myivät tällä viikolla loppuun ystävänpäivän Pop Up -tapahtuman Good Roomissa – tämäkin tuli myyntiin yllätyksenä. Lisäksi Skrillex julkaisi maanantaina singlensä Don’t Get Too Close jossa on mukana Bibi Bourelly, joka löytyy artistin tänään julkaistulta uudelta studioalbumilta Quest For Fire. Albumi on Skrillexin ensimmäinen sooloalbumi yhdeksään vuoteen. Tämän viikon tulee kruunaamaan lauantain keikka, jonka odotetaan olevan monumentaalinen kaikille projektiin osallistuville ja faneille, jotka ovat seuranneet artistien viimeaikaisia tapahtumia.

Lataa promokuvat TÄSTÄ

Lisätiedot:
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
tuovi.hamalainen@warnermusic.com