17.2.2023
PASI JA ANSSI JULKASI UUDEN TANSSITTAVAN BÄNGERIN

Suomen tunnetuin bileduo Pasi ja Anssi julkaisi uuden Kutsumusammatti -nimisen singlen tänään perjantaina. Lukuisia hittejä julkaissut kaksikko jatkaa vahvaa linjaansa tuoreella singlellä.

Suomen keikkaklubit vallannut duo saa varmasti kuulijat innostumaan tästä rakkauden etsimisestä kertovasta singlestä. Kappaleen yhteydessä julkaistiin myös musiikkivideo, voit katsoa sen tästä.

– Rakkauden etsiminen on kovaa duunia. Voisi jopa sanoa, että se on kaikista suurin kutsumusammatti. Siis suorastaan jättikokoinen sellainen. Kutsumusammatti siis. Pasin ja Anssin uusin biisi on omistettu kaikille, jotka ovat etsineet elämänsä aikana rakkautta. Kasari-henkinen bängeri pursuaa energiaa ja koukkuja ja se tulee varmasti iskemään kiinni Suomen kansaan kuin Juha Mieto mämmiin. Musiikkivideossa Pasi ja Anssi etsivät deittisovelluksesta seuraa ehkä hieman kyseenalaisin keinoin ja kehnolla menestyksellä, Pasi ja Anssi kertovat.

Vuonna 2017 aloittanut duo on julkaissut useita hittejä kuten triplaplatinarajan ylittänyt Tää on se maa ja tuplaplatinaa striimatun Kakkuu järvellä. Lisäksi Pasin ja Anssin musiikkivideot ovat keränneet YouTubessa kymmeniä miljoonia katselukertoja. Vuoden 2018 kesähitiksi valitun Mahtava peräsin ja pulleat purjeet -kappaleen musiikkivideolla on lähes 5 miljoonaa katselua ja se oli samana vuonna Suomen katsotuin video.

Lataa promokuvat tästä.

Pasi ja Anssi
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/pasi-ja-anssi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Keikat:
Sami Rönnlund / Prime Time Music Oy
sami@primetime.fi