17.2.2023
LÄPIMURTOARTISTI TURISTI ESITTELEE UUDELLA SINGLELLÄÄN HERKEMMÄN PUOLENSA  – UUDESTAAN ULKONA NYT 

Isoa läpimurtoaan kotimaisella rap-kentällä tekevä Turisti julkaisi tänään 17.2. uuden singlen Uudestaan. YleX:n kasaamassa vuoden 2023 läpimurtolistauksessa huomioitu Turisti kierrättää uudella singlellään menestysartisti Didon vuonna 1998 julkaiseman jättihitin Thank you:n melodiaa. Melodia nousi suursuosioon viimeistään vuonna 2000 Eminemin julkaiseman Stan-kappaleen myötä, jota on tänä päivänä striimattu yli 800 000 000 kertaa.

Kuuntele Turistin Uudestaan täältä.

Babyfacelle viime syksyn aikana sainattu Turisti on yksi kiinnostavimpia uuden aallon rap-artisteja, joka erottuu joukosta häikäilemättömällä tyylillään ja räävittömällä energiallaan. Turisti nousi viime vuonna laajemman yleisön tietoisuuteen platinasinglellään TIPPA-T feat. Elastinen, joka nousi suoraan julkaisustaan Spotifyn ykköseksi, jossa se pysyi putkeen useamman viikon. Vuodesta 2023 on tulossa Turistin uran toistaiseksi isoin: artisti esiintyi tammikuussa omalla loppuunmyydyllä Tavastian keikallaan, jota seuraa tiheä keikkakevät kohti isoa festarikesää. Reilu 300 000 kuukausittaista Spotify-kuuntelijaa omaava Turisti työstää tällä hetkellä kolmatta albumiaan. Turisti on aikaisemmin julkaissut kaksi albumia ja Interrail-EP:n.

Lataa promokuva täältä!
Kuvaaja: Julian Riikonen

Turisti:
Instagram
TikTok
YouTube
Spotify
warnermusic.fi/turisti

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland & Babyface
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Tino Pirttioja / Suomen keikkamyynti
tino@suomenkeikkamyynti.fi