17.2.2023
AHTI JULKAISI TÄNÄÄN UUDEN SINGLEN – DEBYYTTIALBUMI HUHTIKUUSSA

AHTI julkaisi kolmannen singlensä tulevalta debyyttialbumiltaan. Tänään julkaistu single on mukaansatempaava räppibängeri. Artistin debyyttialbumi julkaistaan huhtikuussa. Kaikkee sitä kuulee on artistin itsensä kirjoittama ja tuotannosta vastaa Wille Mannila. Kappaleen yhteydessä julkaistiin myös näyttävä musiikkivideo, voit katsoa sen tästä.

Ahtin viimeisimmät singlet Yksinkertasta (feat. Costi) ja Mitä sul oli mieles ovat pysytelleet julkaisustaan saakka Spotifyn top 50-listalla. Tiktokissakin trendiksi noussut Yksinkertasta (feat. Costi) julkaistiin lokakuun lopulla. Kappale lähentelee platinarajaa 3,7 miljoonalla striimillä.

– Normijäbä season! Kaikkee sitä kuulee on tosi suoraanpuhuva räppibiisi. Verseis räpätään ja kertsis lauletaan. Tää on sinkku mun debyyttialbumilta, joka tulee huhtikuussa, AHTI kertoo

Nopeasta flow’staan ja vakuuttavista esiintymisistään tunnettu AHTI on Porvoosta kotoisin oleva lahjakas nuori räppäri, joka alun perin bongattiin YouTubesta miljoonia katselukertoja keränneiden Maanantaisessarit -videoidensa myötä ja hänet sainattiin sittemmin Monsp Recordsille.

Lataa promokuvat tästä!

AHTI

YouTube
Spotify
warnermusic.fi/ahti

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
Emil.tiukkanen@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Niko Kovasin / Warner Music Live
Niko.kovasin@warnermusic.com