10.2.2023
HESAÄIJÄ JULKAISI UUDEN MUKAANSA TEMPAAVAN SINGLEN

Hauskoista somevideoistakin tuttu HesaÄijä julkaisi uuden singlen Pistä mun piikkiin tänään perjantaina. Kappale on todellinen viikonlopun juhla-anthem ja se menee varmasti kuulijan jalan alle. Kappaleen yhteydessä julkaistiin myös musiikkivideo. Voit katsoa sen tästä.

– Kiva päästä julkaisemaan taas uutta musaa. Otettiin studiolla vähän uutta kulmaa biisille ja siistii päästä antamaan vähän uudenlaista HesaÄijää jengille. Biisi toimii varmasti bileisiin kun bileisiin, HesaÄijä kertoo.

Vuonna 2015 ensimmäisen singlen julkaissut HesaÄijä on julkaissut lukuisia hittejä kuten tuplaplatinarajan ylittäneet 7300 päivää (feat. Erika Vikman & Danny) sekä Terassilta lentoon (feat. Mäkki). HesaÄijä tunnetaan myös huikeana somepersoonana. Hänellä on kymmeniä tuhansia seuraajia sekä Instagramissa ja Facebookissa.

Lataa promokuva tästä

HesaÄijä:

Spotify
warnermusic.fi/hesaaija

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Keikat:
Sami Rönnlund / Prime Time Music Oy
sami@primetime.fi