9.2.2023
DEBYYTTISINGLELLÄÄN LÄPIMURRON TEHNYT ALIISA SYRJÄ JULKAISEE UUDEN KAPPALEEN

Tää tunne -debyyttisinglellään ihastuttanut, yksi tämän vuoden YleX Läpimurto 2023 -artisteista Aliisa Syrjä julkaisee uuden singlen 2:02 huomenna perjantaina 10. helmikuuta. Aliisa on sanoittanut kappaleen itse ja säveltänyt sekä tuottanut sen yhdessä Elias Heikkisen kanssa. Aliisa kuvailee biisiä:

– Kappale kertoo siitä kun samassa hetkessä tuntuu et kaikki menee päin helvettiä mut sit kuitenkin, kun se toinen ihminen on siinä, tulee sellanen olo, et me selvitään mistä vaan. Et ei tää elämä helppoo oo, mut ainaki me eletään kaikki käänteet täysillä. Mua kiinnostaa erityisesti ne hetket kun onnea ja surua ei erota toisistaan, niin tää on just sitä! Ja sit tietenkin tää on biisi ystävyydestä!

Aliisa Syrjä on laulaja-lauluntekijä, jonka sävellykset ja tekstit vievät mukanaan jonnekin sinne, missä surun ja onnen rajat ovat häilyvät ja mannerlaatat jyrisevät jalkojen alla. Debyyttisingle Tää tunne nousi heti julkaisunsa jälkeen sekä Spotifyn että Virallisen radiolistan Top20 -listalle ja Aliisa nähdään ensi kesänä esiintymässä Suomen suurimmilla festivaaleilla kuten Ruisrock, Ilosaarirock ja Qstock. Ylöjärveltä kotoisin oleva Aliisa sanoittaa, säveltää ja pitkälti myös tuottaa biisinsä itse. Parhaiten artistina Aliisaa kuvaa se, että hänen lauluissaan klassikkokirjojen järkälemäinen ja filosofinen sisältö yhdistyy nuoren ihmisen elämään, runollisuus leikkisiin ja epäseksikkäisiin sanavalintoihin, sekä perinteinen lauluntekijyys nykypäivään. On kuultu myös mietittävän, oliko elämä ensin, vai lukiko elämä vain Aliisan tekstejä ja matki perässä.

Aliisa Syrjä:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
warnermusic.com/aliisasyrja

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com

Manageri:
Tina Jukarainen / Manage Me
tina@manageme.fi