8.2.2023
UUSIA NIMITYKSIÄ WARNER MUSIC BALTICSISSA

Karl Sirelpuu on nimitetty Warner Music Baltian alueen Head of Operations -rooliin 6.3. alkaen. Karlin vahvaa ammattitaitoa on kerryttänyt hänen pitkä kokemus musiikkialalta, sillä hän on aikaisemmin työskennellyt Live Nationilla ja Made In Balticsilla. Hän on ollut myös mukana perustamassa Warner Music Live Estoniaa, jossa hän jatkaa uuden roolinsa lisäksi jatkossakin. Karl tulee työskentelemään Warner Music Balticsin Tallinnan toimistolta käsin ja raportoi Warner Music Finlandin General Manager Ramona Forsströmille.

Olen todella otettu uudesta roolista Warner Music Balticsissa ja innoissani, että pääsen työskentelemään upeiden artistien ja kumppaneiden kanssa tällä alueella, kommentoi Karl Sirelpuu.

Fredi Lunden on nimitetty Head of A&R Baltics -rooliin vastaten Baltian alueen kotimaisesta repertuaarista. Fredi jatkaa samalla nykyisessä roolissaan Warner Music Finlandin A&R Internationalina. Baltian Junior A&R:na toimii Karl Killing.

Olemme hienosti onnistuneet rakentamaan ja kasvattamaan meidän toimintaa ja läsnäoloa alueella viime vuosina sekä kansainvälisten että paikallisten supertähtien ja sainauksien kautta. Tämän uuden ja vahvan tiimin ja rakenteen kautta on ilo päästä jatkamaan ja kasvattamaan tätä toimintaa, kommentoi Fredi Lunden.

Ramona Forsström iloitsee; Warner on upeasti onnistunut kasvattamaan markkinaosuuttaan ja lokaalia rosteriaan Baltian alueella viimeisen kolmen vuoden ajan. On mahtavaa, kun saamme Karlista rautaisen ammattilaisen vetämään tätä dynaamista tiimiä. Fredin innostunut ja vahva osaaminen A&R:ssä takaa meille jatkossakin paikallisten uusien artistien nostamisen supertähtiluokkaan.

Baltian Marketing Managerin toimessa jatkaa Anu Varusk. Markkinointitiimiin kuuluvat Promotion Managerit Meiliin Soome (Viro), Inese Saulaja (Latvia) ja Lukas Sniolis (Liettua). Digital Marketing managerina toimii Joanna Polda.