8.2.2023
MONSPIN JA HMC PUBLISHINGIN YHTEINEN RAP STUDIO BOOTCAMP JÄRJESTETÄÄN TAAS  – ARTISTIMENTOREINA ETTA JA F

Jo kahdesti menestyksekkäästi järjestetty Monsp-levy-yhtiön ja HMC Publishing -musiikkikustantamon Rap Studio Bootcamp saa odotettua jatkoa. Kahden päivän ilmainen intensiivistudiosessio on tarkoitettu hip hopista kiinnostuneille naisille sekä trans- ja muunsukupuolisille henkilöille. Kurssi järjestetään 22.-23.3.2023 Helsingissä, ja haku on avoinna helmikuun loppuun saakka. Bootcampilla luodut kappaleet julkaistaan tuttuun tapaan Monsp Bootcamp Mixtape -kokonaisuudella. Aiemmat Bootcampit ovat poikineet useille osallistujille levytyssopimuksia, loistavana esimerkkinä edellisvuoden osallistuja Nuppu Oinas, joka on sittemmin sainattu Monspille, esiintynyt Blockfesteilla, sijoittunut Spotifyn Top 50 -listalle ja valittu YleX:n Läpimurto-listaukseen.

– Aiemmat Bootcampit ovat saaneet hienon vastaanoton ja ihanaa palautetta. Jatkamme innoissamme tätä merkitykselliseltä tuntunutta ja tärkeäksi koettua perinnettä, Monspin A&R Ida Karimaa kommentoi.

Bootcampin osallistujat pääsevät näyttämään kykynsä ja kokeilemaan taitojaan musiikin tekemisessä ammattilaisten valmennettavana. Kukin kurssille osallistuva pääsee omaan studiosessioon ammattituottajan kanssa sekä artistimentorien Etan ja F:n sparrattavaksi. Osallistujia tuetaan biisinkirjoittamisessa ja he saavat vinkkejä artistiutta kohti. Maksuttoman kurssin osallistujat valitaan avoimessa haussa, joka on auki 28.2. asti. Mukaan haetaan tekijöitä, jotka tarvitsevat apua projektiensa viimeistelyyn sekä työkaluja oman osaamisen syventämiseksi.

Kurssille haluavat voivat hakea mukaan lähettämällä vapaamuotoisen kuvauksen itsestään, musiikistaan ja artistihaaveistaan sekä hyväksi katsomansa määrän demoja osoitteeseen ida@monsp.com

Monsp:
Instagram
Facebook

HMC PUBLISHING
Instagram

Lisätietoja:
Ida Karimaa / Monsp
ida@monsp.com