3.2.2023
UUSIA NIMITYKSIÄ WARNER MUSIC LIVEN TUOTANTOTIIMISSÄ

Kotimaisen musiikin johtavan ohjelmatoimiston Warner Music Liven tuotantotiimi on vahvistunut entisestään.

Ale Ripatti tulee keskittymään jatkossa Warner Music Liven tapahtumatuotantojen johtamiseen ja kehittämiseen uudella tittelillään Head of Production (Events). Vuodesta 2018 Warnerilla työskennellyt Ale on toistuvasti todistanut rautaisen ammattitaitonsa erilaisissa artisti- ja tapahtumatuotannoissa. Hän on ollut mukana tuottamassa lukuisia hallikonsertteja sekä areenakiertueita, muun muassa viime syyskuussa Antti Tuiskun kauan odotetut Bailantai-spektaakkelit Helsingin Olympiastadionilla.

Lisäksi Warner Music Liven artistituotanto on saanut lisävahvistusta pitkän linjan tapahtuma-alan ammattilaisesta ja kiertuekonkarista Harri “ Hapa” Oksasesta. Hapa on aloittanut 1. helmikuuta Production Managerina.

Warner Music Livellä jo vuodesta 2012 asti työskennellyt artistituotannon ammattilainen Anna-Tiina “Ansku” Timonen on ylennetty Warner Music Liven Senior Production Manageriksi. Uusien työtehtävien lisäksi Ansku jatkaa työskentelyä Antti Tuiskun, ABREUn, Ida Paul & Kalle Lindrothin ja lukuisten muiden artistien kanssa. Toimenkuvassaan Ansku raportoi Samppa Hartikaiselle.

Agencyn Head of Productionina ja tiiminvetäjänä jatkaa Anne Kirsikka.

Suomen suurimman kotimaisen musiikin ohjelmatoimiston Warner Music Liven rosteriin kuuluvat muun muassa Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Antti Tuisku, Vesala, Ellinoora, Arttu Wiskari, Chisu, BEHM, Cledos, ABREU, Pikku G, Mikael Gabriel, J. Karjalainen, Suvi Teräsniska, Reino Nordin, Blind Channel, Happoradio sekä Ida Paul & Kalle Lindroth. www.warnermusiclive.fi

Lisätiedot:
Jaana Kapanen / Warner Music Live
jaana.kapanen@warnermusic.com